Feltűnnek a New Gods-ban

Ava DuVernay twitteren erősítette meg, hogy a DC képregényfilmjében feltűnik majd a The Furies. Sőt, Darkseid is látható lesz. Ez utóbbi nem meglepő a képregény alapjait olvasgatva.

Darkseid a DC univerzum egyik legjobb gonosza, szóval a New Gods csak felvezetés számára, amolyan Thanos-szerűen. Mindegy melyik képregény volt előbb, a filmes univerzumban biztosan utána jön ezek szerint.

human
írta
2019. 08. 01. 08:01
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Feltűnnek a New Gods-ban” bejegyzéshez

 1. Mondanám hogy kíváncsi vagyok melyik film lesz sikeresebb minden téren, ez vagy a Marveles Etarnals de úgyis tudom a választ. Aztán lehet meglepetés ér és mindkettő bukik. Mondjuk ha kizárólag a képregényes részt nézem akkor a DC New Gods jóval elismertebb sztori és ismertebb is de ugye ez a filmek terén baromira nem lényeges. Ráadásul a rendező miatt sem lelkesedek túlzottan. A sztori nagyon jó egyébként remélem nem cseszik el.

 2. DarkE nem tudom láttad-e, Tom King írja a forgatókönyvet Avaval…remélem lesz olyan jó, mint amit összeírt a Mr Miracleben

  Plusz Logan Marshall Green szeretné eljátszani Scott Free-t és Ava azt mondta mindig berak legalább egy embert a előző munkájából a következőbe, szóval még esélyes is lehet, kíváncsi vagyok ki lesz végül

 3. Nem nagyon értem, ez most miért kell, de legalább Tom King az egyik író. Bár egyik szemem sír a másik nevet, mert így le kellett tennie a batman mielőtt befejezte olna.

 4. Tudtam hogy ő írja de totál kiment a fejemből amíg nem említetted. Nagyon jó író viszont láttunk már jó írótól és rendezőtől is mondjuk úgy nem túl jó alkotást DC fronton. Egyébként a casting ötletet támogatom.

  lordboxi: Miért kell? Hát pont azért amiért a Marvel nekiesik az Eternals-nak ami megint az a helyzet ugye hogy a DC bejelenti ezt ők meg amazt mint anno a Civil War és Batman v Superman esete vagy Wonder Woman és Marvel Kapitány.

  De a lényeg hogy azért kell mert tágítani akarják az univerzumot. DC frontot megértem hiszen Darkseiddal mér régóta akartak valamit kezdeni de a saját baromságaik miatt nem lett belőle semmi. Viszont ha ezt a filmet jól megcsinálják akkor nem csak őt de sok más fontos karaktert is behozhatnak.

  Nem akarok tényleg MCU vs DCEU-t játszani de fényévekkel jobb sztori ez mint az Eternals. Plusz ha sikerül akkor ez simán lehet a DC Galaxis Őrzői filmje. Oké a két sztori kicsit se hasonló de most a fun sci-fi elemekre gondolok hiszen az még nem volt eddig náluk. Mondjuk én remélem hogy nem lesz ebből egy komolytalan darab.

 5. Teljesen mindegy hogy melyik jobb vagy népszerűbb képregény, mert a filmet úgy is a film sztorija alapján fogják majd megítélni ami meg ugye eltérhet a képregényektől :)

  Minden esetre én még nem untam bele a képregényes filmekbe :)
  Úgyhogy én örülök mindkét studiónak :)

 6. Dark Eagle: Univerzumtágításról szó sincs itt mert enm fog se a DCEU-hoz se a különálló Joker filmhez kapcsolódni. Zsenális… Remélem bukik ez mint az állat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.