Kamerás Tenet

Persze, hogy többen is felvették azt, amiről éjjel írtam, itt most nézhető egy picit Christopher Nolan új filmjének a teasere.

human
írta
2019. 08. 02. 11:35
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Kamerás Tenet” bejegyzéshez

 1. Jöhet!

  Spoiler a kamerás felvételhez: a tag a végén szerintem összevaníliázta a popcornt

 2. Mindig várom Nolan filmjeit. A Dunkirk nálam kicsit csalódás volt, de a többi filmje közül szinte mindegyik hatalmas élmény volt.
  Teaser megnézése alapján- talán kapunk egy új Eredetet?

 3. SPOILER

  egy ember megérint egy üveget, majd légzőmaszkkal látható

  SPOILER VÉGE

 4. Első hangzásra egy új török sorozatra gondoltam Cenet után szabadon csak most Tenet címmel :D Sokan vaníliáznak Nolan filmjeire, de a Dunkirk után nem annyira bízom benne :D Persze legyen úgy, hogy Dunkirk csak egy gyenge próbálkozása volt és visszatér a jól megszokott stílusához, amivel annyi rajongót szerzett :D Amúgy miről akar szólni ez a film?

 5. Yakhead: még nem adták ki miről szól, ez a lényeg, teaselnek. 1 év múlva kerül moziba, ha ebből a fenti videóból nagy következtetéseid és félelmeid voltak, az nem jó.

 6. Csak nekem tünt fel a filmcímmel való játék az előzetesben? Annyira hangsúlyos a Ten, hogy nem tudom nem észrevenni. Nyilván a betűk megfordítása is egy szokásos Nolan csavar, de érdekelne, hogy mire utalhat. Nektek mi a véleményetek?

  Tudom, hogy a film címe már meg lett magyarázva, de érdekelne az észrevételetek.

  A Mester munkája pedig természetesen várós.

 7. ez valami krimi lesz? na, ez végre valami új, hátha megint csinál egy igazán élvezhető filmet, amilyen utoljára a The Prestige volt kb. tőle. a TDK-n kívül, persze.

 8. Pont ez a jó Nolan-ben hogy MER mást produkálni, mindig valami ÉRDEKESET próbál mutatni. Emlékezzünk csak a Memento-ra, mekkora beszarás már az egész mű…lélegzetelállító… Mindegyik műve zseniális, a Dunkirk mert MÁS lenni, kibaszott nyomasztó volt, de brilliáns kidolgozottsággal tette ezt. Nem tudom most mi következi, de érdekel, mert szinte biztos hogy valami egyedit alkottak ismét…(remélem).

 9. Ugyanazt érzem, mint az Inception teaserénél. Kurvára nem tudom miről fog szólni a film, de most azonnal nézném! Így kell ezt csinálni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.