Andy Serkis rendezi a Venom folytatását

A THR szerint (na meg Andy Serkis instragramja alapján – a lenti kép) átment a deal, aláírt a Venom 2 rendezésére. Biztos valami más címe lesz amúgy, csak még nem adták ki, addig emlegessük így a művet.

Tom Hardy persze visszatér. Reméljük kivételesen hallgatnak a közönségre, és jobban rámennek a szimbióta-Brock vonalra. Serkis amúgy a Mowgli: Legend of the Jungle-t rendezte legutóbb, Netflix előfizetéssel nézhető film.

human
írta
2019. 08. 06. 03:27
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Andy Serkis rendezi a Venom folytatását” bejegyzéshez

 1. Bocs a dupláért, de akartam írni, hogy a gyűrűk uránál is segédrendezősködött, de ott nem, csak a hobbitnál van feltüntetve, pedig tökre így rémlik vmi making of anyagból. Mindegy a lényeg, hogy sikerülhet jóra is, ha azt nézzük, hogy az első Venomban is bőven találni kivetnivalót

 2. @totoro: Ezt miből is szűrted le? A 2 darab rendezéséből? :D Egyébként mindkét filmje amit ő rendezett nagyon jó filmek lettek de nyilván ez ízlés kérdése.

  A stílusa amúgy pont illik a Venomhoz. Na nem mintha rajta múlna a végeredmény.

 3. Érdektelen. Az előzőnél is a pg13as pongyola forgatókönyv volt a hibás, és itt is hasonló minőség várható, szóval: who cares?

 4. Serkis szerintem jó rendező, a LotR meg Hobbit filmeknél is sokat rendezett, szóval tehetsége van hozzá, csak nem erre kéne pazarolnia. (Lehet, kell a pénz.)

 5. 5: Igen, az egy db mozirendezéséből szűrtem le, amin marhára látszott, hogy a rendező nem rutinos, és basszus a segédrendező az messze nem rendező, ne hozzátok már ide nekem az egyébként is szintén full didaktikusan, és unalmasan megrendezett Hobbitot. Ez az ember nem jó rendező, ez a véleményem az alapján amit letett eddig az asztalra.

 6. Mindegy milyen nevet írnak stáblista után a rendezőhöz, a stúdió így is úgy is szétcseszi a filmet. Stohl Buci is rendezhetné, ugyan az lesz a végeredmény. Én nem örülök, higy ma már csak nevekkel és nem tartalommal adnak el filmeket.

 7. nem, hanem ha valaki kíváncsi rá akkor ott meg tudja nézni a filmjét, ezért említettem.

  ha reklám poszt lenne jelölném természetesen. Amúgy nem értem miért ilyen semmilyen próbálsz kötekedni, mit ártottam pont neked.

 8. Nem hiszem,hogy kötekedés lett volna csak olyan hülyén hangzik,lehet hogy csak nekem :)

  Mindenki torrenten nézi szerintem,de offolom a témát.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.