Az Universal ejtette a The Huntot

Arról a Blumhouse filmről van szó, amiben gazdagok vadásztak szegényekre, de azok visszavágtak.

Úgy érzik a mostani nem a legjobb pillanat egy ilyen filmre, hiába igyekeznek merész filmkészítőket támogatni folyamatosan. Ugye a közelmúltban ismét tömegmészárlások voltak Amerikában, és erre öntött volna talán újabb tüzet a film, miközben erősödik a fegyvertartás kérdése odakinn.

Sőt, még Trump is felszólalt ellene. Az elnök nézőpontja azért is érdekes, mert ránézésre a kisember, a republikánus szavazói nyomták le volna fegyverrel az 1%-ot, az elitet benne. De persze szatíra révén ki tudja mi lett volna a végkicsengés.

human
írta
2019. 08. 11. 03:40
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Az Universal ejtette a The Huntot” bejegyzéshez

  1. Nem attól félnek, hogy veszteséges lesz a film, hanem, hogy a politika rászáll a stúdióra. Gyávák.

  2. Wittgen:
    Hiába néz ki gyengének, a 15 milliós költséget valószínűleg visszahozná.

    Szerintem jó döntést hozott a stúdió. A politikai oldalát meg hagyjuk mert amíg pénzt hoz nekik a fegyverbiznisz addig sok változás nem lesz.

  3. Ez mekkora szar duma te jó Isten. Már ha tényleg a politika miatt állították le a filmet. Nem mondom hogy vártam mert arra se emlékszek hogy ez készült, mondjuk nem vagyok oda a Blumhouse filmekért szóval. De basszus ez nem javít semmin, ezen a filmen kívül még van 5 millió másik amikben fegyverekkel öldökölnek és akkor ott vannak a sorozatok is meg a játékok is “khm khm” :D

    Trumpot meg szerintem hagyjuk is. Igazából nekem az a véleményem hogy Amerika pont ilyen elnököt érdemel ahogy Magyarország is Orbánt érdemli. Mindkét ország, főleg Amerika papol az elfogadásról, szabadságról etc aztán mindenki otthon ül a seggén mikor tenni kéne valamit és megmutatni hogy itt tényleg elfogadják a másik embert és nem hagyjuk hogy diktátorok vezessék az országunkat.

    Amikor a politika beleszólhat a filmgyártásba akkor ott kell lehúzni a rolót és nem kell több filmet gyártani. Van Gogh-nak se mondták meg hogy mit fessen, azt csinált amit akart.

  4. Persze. Az erőszakos filmektől lesz az emberekből tömeggyilkos.
    Hogy lehet az, hogy anno a 80-as, 90-es években a Rambo, a Predator és a Robotzsaru még a gyerek nézőkből sem váltott ki ilyen hajlamokat? Sőt még a mai nézőkből sem? Pedig azokra sem lehet a PG-13-as jelzőt használni.

  5. SZSZFilm:

    Szó sincs erről, olvasd el mégegyszer a posztot. Az váltott ki felháborodást, hogy a filmben Demokraták vadásszák a Republikánusokat. Mivel eddig is elég nagy volt a feszültség a két oldal között, amin most löktek egyet a tömegmészárlások, sokan úgy érezték, hogy ez olaj lenne a tűzre, és ezért nem szerencsés moziba küldeni.

  6. Fishi: nem tudni pontosan mi lett volna benne, de ránézésre pont nem demokraták vadásztak volna, viszont valszeg demokraták írták és rendezték persze, szóval nem tudni hova vezetett a szatíra.

  7. Ott úgy se lesz soha jó idő kihozni egy ilyen filmet, az egy dolog, hogy a fegyverekkel nem fognak soha semmit se csinálni, mert a pénz fontosabb, de ennek a videojáték meg filmhibáztatásnak ne tegyenek már szívességeket. Amúgy meg kickass női főszereplős film lehet még a fegyveres jelenetek miatt se feküdne ezeknek a lövöldözőknek, mert szerintem eléggé nőgyűlölők szoktak lenni. Mondjuk így h személyesen Trump is betámadta, azért nagyobb esélye lett, hogy kivált vmit a vetítése.

    Betty Gilpin meg el van átkozva vagy mi a … itt örvendeztem, hogy végre egy film amiben ilyen nagy szerepe van, kicsit szélesebb körben ismertebbé tette volna, erre kihúzzák alóla a talajt. A Glow s3-ban megint iszonyat jól nyomta, nagyobb karriert érdemelne.

  8. Fishi:
    Miről beszélsz? A filmben nincs is szó arról, hogy Demokraták vadásszák a Republikánusokat. Csupán gazdag emberek a szegény emberre vadásznak. Kb egy tucat ilyen film készült, mint a Tökéletes Célpont, vagy éppen az Aki, bújt.
    De ott van az egyre növekvő tömeggyilkosság és az “olaj lenne a tűzre” dolog. Vagyis jön a jól megszokott sablon duma, hogy biztos az erőszakos filmek miatt vannak a tömeggyilkosságok és nem az, hogy az emberek egyrésze alapból annyira elme rogyant, hogy embereket öl.

  9. Ha arra várnak, hogy mikor lesz olyan hét az USA-ban, amikor épp nem vadásszák egymást, akkor ezt a filmet sosem nézzük :D

    Amilyen hülye az ilyen gyilkos, ugyanolyan hülye a politikus, de legalább olyan hülye a stúdió is. A lényeg: megérdemlik egymást.

  10. humorpalanta:
    Érdekes nekem úgy jön le hogy a stúdió egy olyan héten szeretné bemutatni amikor kevésbé téma a hírekben. De egyébként egyetértek, minden héten van valami az amcsiknál.

  11. Jah oké, valamiért úgy értettem hogy eltették későbbi bemutatásra. Akkor gondolom majd később megpróbálják lepasszolni egy streaming szolgáltatónak.

  12. Nem volt vészesen rossz az előzetes, nem néztem volna moziban, de azért érdekelt volna.

    Csodálkozom, hogy a haverok fegyverbent, fegyverneppert, deja vu-t, ponyvaregényt, egyebeket nem kukázták ki ilyen indokkal…túlérzékeny lelkű a világ.

    Trampli is meg a nyilatkozatai…haha. Múltkor azon röhögtem, hogy még Stephen Kinget is letiltotta.:D

    ..de most komolyan, egy 1924-es (!) regényt (!) feldolgozó (!) film (!) kapcsán áll neki rasszistázni?:D Politika és sallangmentesen írom, hogy hiába ő Amerika első embere, nem igazán lehet komolyan venni a fazont:D mégis az az érzésem, hogy félnek és meghunyászkodnak tőle a stúdiók…pedig nem egy óriásfilmről van szó.. Na ez az, ami igazán durva ebben a hírben..

  13. Máskülönben az “ejtette” itt azt jelenti, hogy fiókba tették, nem pedig megsemmisítették/elégették vagy ilyesmi..én legalábbis a variety cikkét így értelmeztem.
    Azaz gondolom kevésbé ínséges időkben, pár év/hónap múlva még moziba küldhetik..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.