G.I. Joe film készül a Paramountnál

Kontrasztnak pedig itt egy új hír, miszerint G.I. Joe filmet tervez a Paramount. Elvileg ugye készül a Snake Eyes spinoff (jövőre mozikban elvileg), de ez nem elég a stúdiónak, jöhet a G.I. Joe: Ever Vigilant is.

Josh Appelbaum és Andre Nemec duója írja, akiknek a Teenage Mutant Ninja Turtles (mindkettő új) és a Mission: Impossible: Ghost Protocol köszönhető. Elvileg sokszereplős darab, és feltűnik benne Chuckles.

5 hozzászólás a “G.I. Joe film készül a Paramountnál” bejegyzéshez

  1. Ez és a TMNT még most is aktív franchise a játékpiacon? Veszik is? A Transformers-t látom időről időre, azt értem, de ezt a kettőt nem. Lehet csak magyar sajátosság, ezért kérdezem.

  2. A két új Tini nindzsa teknőc film, és a Ghost Protocol ez aztán olyan renomé hogy tuti megéri esélyt adni nekik megint…

  3. Hogy a bánatos ménkűbe írhatta ugyanaz a páros a két TMNT filmet mint a Ghost Protocol-t? Elfelejtettek írni a GP után?

  4. (Tudom-tudom, Chernobyl, de ott a sok fos után jött a kimagaslóan jó alkotás, ergó Maizin tanult a hibáiból meg fejlődött sokat, itt viszont pont a fordított szitu áll fenn.)

  5. gore
    Maizin esete az mondjuk valami olyan szélsőségesen brutálisan döbbenetes kontraszt abban az életműben, hogy konkrétan egy hasonló példát se tudok rá hozni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.