Kaszált az élőszereplős Aladdin? Jöhet a folytatás!

Gondoltátok volna, hogy 1 milliárd fölött hoz majd az Aladdin élőszereplős változata? A “persze, hiszen Disney” nem annyira jó válasz, mivel nem sokkal előtte bukott a Dumbo a “zsáneren” belül.

Na most a film producere nyilatkozgatott:

We’d love to People clearly loved the movie and watched it multiple times and we get lots of fan letters and people asking us to make Return [of] Jafar, and I can just tell you that we’re in early stages right now, but we’re certainly talking about another movie. Like with Aladdin, it will not be a straight remake of any movie that’s been made before, so we’re looking at ‘where’s the best way to go with these characters.

Dan Lin

Avagy a rajongók követelik a Return of Jafar feldolgozását is, és nem erősíti meg, hogy azt csinálják, de mindenképp gondolkoznak a lehetséges folytatáson. És persze a bullshit: ahogy az Aladdin, úgy ez sem lesz teljes remake. Hát írtak bele, de azért olyat kijelenteni, hogy nem egy az egyben remake…

Ja és szeretné Guy Ritchie-t is a folytatásnál, amire szerintem a King Arthur és Aladdin nyilatkozatait elnézve, na meg dobva a Sherlock Holmes 3. részét szerintem Ritchie nem igazán vevő. Visszament gengszterfilmeket csinálni inkább a nagy blockbusterek helyett.

human
írta
2019. 08. 14. 03:30
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Kaszált az élőszereplős Aladdin? Jöhet a folytatás!” bejegyzéshez

  1. Bárcsak folytathatná a King Arthurt-t. Minden hibája ellenére, egy üde színfolt az a film.

  2. Az Aladdin és az Oroszlánkirály közkedveltebb mese mint a Dumbo. Talán egyszer ha láttam a folytatást és nem volt annyira maradandó a története. De a gyerekeket úgyis leköti.

  3. Nekem eléggé bejött a film de NEM, rohadtul nem kell folytatást csinálni. Lezárták, kész vége. Miért kell mindenből folytatást csinálni ami jól hoz anyagilag, Nyilván költői kérdés volt.

  4. Ha szülő lennék (de még nem vagyok az) és ha nyúzna a gyerekem, valószínűleg előbb ülnék be vele egy aladdinra, mint egy dumbora, mert úgy él az eredeti mese az emlékeimben, hogy tökszomorú a fele és bőgtem rajta..lehet, sokan így álltak a filmhez is és inkább választották a vidámabbat, ezért bukhatott a dumbo. Mondjuk az Oroszlánkirályon is lehet bőgni, mégis nagyot ment, ebből a szempontból bukta az elméletem:D de egy próbát megért.

  5. 1 éve megmondtam,hogy lesz folytatás.
    És az oroszlánkirálynál is esélyesnek tartom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.