Last Christmas-előzetes és poszterek

Sőt, a Netlflix nem véletlenül időzítette a Falling Inn Love előzetesét pont mára? Csak mert amikor moziba jön romantikus, akkor is próbálják jelezni, hogy van náluk más opció.

Mondjuk ez Paul Feig rendezése, bár talán mintha képileg nem a szokásos nulláját hozná. A főszereplő nő nem tud optimistán nézni az életre, mióta majdnem meghalt a betegsége miatt. Ez minden cselekedetére rányomja a bélyegét, teljesen cinikusan él a mának, hárítja magáról a problémákat, miközben karácsonyi Elf-ként dolgozik egy boltban. De összefut egy férfival, aki így is elfogadja őt, és talán jó útra tereli.

Az is biztos, hogy részemről a trailert néztem cinikusan, és felmerült: a csávó csak kitaláció? Mintha nem lenne közös jelenete mással. Ez az új Fight Club. Persze csak viccelek valamennyire, de durva lenne egy ilyen fordulat. A poszterek alatt ott a trailer.

16 hozzászólás a “Last Christmas-előzetes és poszterek” bejegyzéshez

 1. Szép találat…de:
  Egyrészről ki a jóisten haluzna egy ázsiai bringást mint képzelt barátot ? :)
  Másrészről 1:58-nál ott a falon az a grafitti simán utalás is lehetne 1 < 2 :) de kitudja lehet volt bevágva pár farok v pornókép is csak nem vettem észre

 2. Ha igazak a hírek, Emilia Clarke valóban majdnem meghalt agyi aneurizmábam, lehet ez is benne volt a szerepválasztásban, érdekes.

 3. “Egyrészről ki a jóisten haluzna egy ázsiai bringást mint képzelt barátot? :)”

  Emilia Clarke, ki más. :D

  Én tuti megnézem mert minden filmjét megnézem a dramedy nagyon jól áll neki. Ráadásul mióta tudom hogy majdnem meghalt a GOT forgatásán azóta a kórhazás rész még inkább érdekes lesz majd alakítás szempontjából.

  Nyilván nem az év filmje lesz de jó kis feelgood karácsonyi mókának jó lesz. Amúgy is unom már hogy a tévében mindig ugyan az megy. :D

 4. Akkor már inkább új Hatodik érzék, és kiderül hogy a halál utáni élmény miatt látja a halott srácot és beleszeret :D

 5. Hát mondjuk lehetne ott a Michelle Yeohnak is elhunyt fia vagy akármi, szóval ilyen karácsonyi szellem. Oké tudom, hogy nem minden ázsiai rokon, de azért eléggé odakötődhetne a bolthoz. Valóban elég furcsa, és kb soha nem lehet tudni.

  Mindenesetre ha csak egy sima romantikus izé akkor én csalódott leszek. Amúgy Feigtől azért a Simple Favor elég szórakoztató volt

 6. Bírom Emilia Clarke-ot, de ez a film nem fogja megváltani a világot. Csak egy szokásos karácsonyi mozi lesz.

 7. Nem hinném, hogy megakarná váltani a világot. :D
  Ezek a filmek nem is ezért készülnek.

 8. Youtubon is kb ugyanezt írták hogy kb csak képzeletbeli a pali.
  Pl amikor a végén koriznak és rájuk ordít a pali úgy hallottam hogy csak E/1 személyben szólítja hogy “you can’t be here”. Ez is lehet árulkodó jel.

 9. Így nagyjából senki se mondja. Legalábbis én így még alig láttam párszor főleg idősebbektől. Egyébként szerintem ha lesz is csavar max annyi hogy a csávó valami angyal aki azért jött hogy szokás szerint megváltoztassa a csajt.

 10. A pasi volt a szívdonor. Ennyi. “Last Christmas, I gave you my heart”, vagy ez csak nekem ilyen egyértelmű?

 11. Igazad van Human, szerintem agydaganat, és amiatt képzeli. A végén kijön, hogy visszajött az agydaganat, doktor elmondja, hogy hallucinációt okoz, megint operálás, és megszűnik a csávó. Töm-Töm-Töööööm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.