Nem Blomkamp rendezi az új Robotzsarut

Elvileg az volt, hogy az MGM számára Neill Blomkamp (Chappie, District 9) készíti majd az új Robocop filmet. Ez nem tűnik olyan rossz párosnak, hiszen a robotos mozgású karaktereket iszonyat jól szokta technikailag kezelni Neill, de sajnos úgy tűnik, hogy végül nem ő rendezi a filmet.

Ma ezt írta:

Off Robocop. I am shooting new horror/thriller and MGM can’t wait/ need to shoot Robocop now. Excited to watch it in theaters with other fans. N

Avagy nem ő rendezi, mert épp valami más forgat és az MGM sietne a projekttel. Legalább nem kreatív félreértések, hanem más anyagi érdekek?

12 hozzászólás a “Nem Blomkamp rendezi az új Robotzsarut” bejegyzéshez

 1. Oké, de a kevés filmből kiindulva lehetne mondani a KÁR-t is. Disztrikt jó film, Elízium kevésbé de az is a jó fele billen…a Csepi meg 5 a 10-ből szóval az összteljesítménye legyen gyenge 7-es. :) Egy robokop filmhez simán jó választás volt. De egy robokop film nem egy agysebészet más rendező is jöhet nyugodtan…szóval csak koszos, lepukkant város kell szerintem a mai detroit megteszi. CGI se kell.

 2. Furcsa. Nemrég az ALIEN 5-öt nem kapta meg,ami ugye szerelem gyermeke volt neki. Most meg ezt is otthagyta volna? Valszeg más probléma merült fel. A Chappie óta csak rövidfilmeket rendezett.Sajnálon,mert tehetséges rendező,de biztos nem könnyű a hollywood-i filmiparban talpon maradni.

 3. josé:
  Nem is kicsit. És mit kaptunk Scott-tól? Egy szar Alien filmet, amivel értelmetlenné tette az egész Prometheus trilógia koncepcióját.
  Nagyon megérte neki az ALIEN 5 miatti morgása.

  Ami Robotzsaru-t illeti mindegy ki lesz a rendező, csak maradjanak Neumeier és Miner eredeti scriptjénél és ne legyen PG-13.

 4. Kár, már a Chappie helyett is ezt kellett volna csinálnia. Ráadásul ha jól emlékszem véreset ígért ami az eredetinél is jól működött. Én sajnálom kíváncsi lettem volna rá jók a vizuális megoldásai Aliens folytatást is sajnáltam ,hogy nem készíthette el.

 5. Szánalom, hogy ez a pali valahogy mindig partvonalon kívülre szorul. A maga műfajában egyedülálló felfogásban készíti a filmjeit, végre lenne valaki, aki a saját útját járja, erre mindenhonnét kigolyózzák. Egy Elysium és egy District 9 után ott kellene lennie legalább a valódi sci-fi (nem tyúkszaros comics) élvonalában. Köcsög Scott jól kiszúrt vele – talán valami öregkori féltékenység által vezérelve, ki tudja, pedig holtbiztos, hogy valami teljesen új és fantasztikus Alien-filmet hozott volna össze Blomkamp. Azt annyira nem sajnálom, hogy a RoboCop nélküle megy tovább, bár annyiban igen, hogy valószínűleg Verhoevenhez méltó módon lett volna naturális a cucc, nem a korunkra jellemező, finomkodó, puhapöcs baromság, mint a filmek mostanság általában. (Ma már egy Casinot sem lehetne leforgatni, állítom…)

  Szóval meddig kell még várni egy tökös, bevállalós, egyedi Blomkamp sci-fi-re? :(

 6. Sokan örültek hogy nem Ő rendezi a filmet, de én nagyon is kíváncsi voltam rá, hisz látva az új projekteket amiket tervezték és rövid részleteket le is forgattak, elkészítettek belőlük, én igen is sajnálom! Érdekes, klasz film mind! Nem a mai egy kaptafa filmek!
  Oats stúdió cím alatt nézze meg aki kételkedik!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.