Most nem a Marvel pénzéhes

A Spider-Man: Far From Home lett a Sony stúdió legsikeresebb filmje, ennek örömére 4 plusz perccel megtoldva (egy eddig nem látott akcióval is) újra moziba küldik augusztus 29-én.

Vicces, mert az Endgame mögött érezhető volt a rajongók igénye is, hogy döntse meg a film valahogy az Avatar rekordját. Hát itt semmi ilyesmi nincs. Van aki erre bővített Far From Home-ra kíváncsi tényleg?

19 hozzászólás a “Most nem a Marvel pénzéhes” bejegyzéshez

 1. Az a +4 perc vlószínüleg az a jelenet lesz amit kihagytak a filmből de a trailerben benne van. Amikor a vaspók ruhában leszedi valami épületben a rosszfiúkat majd a rendőröknek mondja hogy vakációra megy. Ennyi. DVD-n úgy is rajta lesz az meg még pár hét. Addig nézegesse mindneki azt a jelenetet ezért fölösleges beülni még 1x.

 2. Többen azért nem nézték meg moziban, mert nem látták az Endgame-et és ez gyakorlatilag annak folytatása. Most, hogy az kijött “DVD”-n sokan érezhetik, hogy kiváncsiak lettek erre a filmre.

 3. Nem tudom más hogy van vele, de nekem szórakoztató filmekre van igényem, nem arra, hogy bevételi rekordokat döntögessen.

 4. Ez inkább azoknak van akik még nem látták, de most hogy megint van beülnek rá, mert miért ne, meg bővített is.

 5. Nem igazán. Gyengébb volt, mint Homecoming. Voltak jó ötletek, de ezeket a tiniszáll miatt nem lehetett rendesen bemutatni (lásd Hulk csettintésének utóhatása). Magunk a poénok is gyengék voltak. A moziteremben egyedül én tudtam nevetni a “vetkőz” részen, meg egy másik srác a harangos résznél. Ennyi.

 6. Szerintem jo film lett, de az Endgame ota tudjuk hogy Marvel filmnel nem erdemes a bovitett jelenetert mozoba menni (az a hulk jelenet egy vicc, ket het mulva meg felraktak netre hdban vagy 3 extra jelenetet:D) es nem erdekel hogy egyik sony masik disney. Marvel az marvel.

  Amugy szerintem is a vaspokos jelenet ami a trailerben is volt

 7. De ennek a bevételéből a Marvel is kap nem? Elvégre már két cégé a Póki nem csak a Sony-é. Amúgy nekem ez a DLC-zés rohadtul nem jön be. Remélem nem lesz divat. Bár ez nem Endgame, erre tuti hogy nem mennek el az emberek sokan. Ha jól rémlik az Endgame-re se mentek azért túl sokan amcsiban. Ez a film meg hiába volt jobb mint az 1. rész annyit nem ér hogy 4 percért fizessen az ember 1000+ forintot vagy többet.

 8. @DarkEagle

  Nem, a szóló Póki filmek bevételéből semmit se kap a Marvel az eredeti deal alapján. A Sony állja a költségeket produkciós és marketing oldalon egyaránt, valamint a bevétel is teljesen az övé. A Marvel-é viszont minden kreatív döntés, kvázi ők csinálják ténylegesen a filmet.

  A Marvel a Pókember merchandise bevételből kap, azt nem tudom hirtelen, hogy teljes mértékben vagy osztozik-e rajta a Sonyval.

 9. Jó lett az Idegenben, jobb mint az első rész. Az akciók jók voltak és vicces jelenetek is akadtak. Meglepetések bőven voltak benne, még a végén is amikor már mindennek vége volt, még jött több jelenet, pedig már elindultam.

 10. #17: Senki nem bukott semmit. A Di$ney tett egy ordenáré ajánlatot, amit a Sony “finoman” elutasított. Ez történt eddig. Gondolom tárgyalnak tovább.

  Amúgy valami olyasmi volt eddig, hogy a Di$ney-é a kis kütyükből származó összes bevétel, építhetnek köré vidámparkot és a bevétel 5%-a. Na most már a bevételből is 50%-ot akartak, ha minden igaz. Erre mondta a Sony, hogy “anyátok”.

  Elméletileg a Sony van jobb pozícióban, és nem kell azon csodálkozni, hogy ezt ki is próbálja használni, különösen, ha a másik fél ilyen pofátlan feltételeket szab.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.