Az Ad Astra új előzetese

Brad Pitt. Űr. Küldetés. Apocalypse Now-hoz hasonlítás. Ránézésre persze Gravityhez és Interstellarhoz is. Eredeti sci-fi nemsokára a mozikban, persze, hogy megyünk, támogatni kell ezt a franchiseok által dominált időkben.

Itt az új trailer.

human
írta
2019. 08. 21. 18:08
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Az Ad Astra új előzetese” bejegyzéshez

 1. Biztos volt már róla szó, de Tommy Lee Jones, Donald Sutherland, Liv Tyler stb szerepeltetése inkább elvonja a figyelmemet, mert az ő régebbi űr-mozijuk ugrik be amkor meglátom őket és nem az aktuális jelentre kncentrálok. Persze ez megváltozhat a moziban, csak így a traileren fura.

 2. Engem a trailer abszolúte nem nyűgözött le. Jó középszerű iparosmunkának tűnik. Nem lesz rossz film de senki sem fogja az agyát eldobni mint ahogyan azt a hype próbálja mutatni.

 3. 3: Nálam se változott a helyzet, semmi olyat nem látok ebben az előzetesben, ami miatt nekem ezt látnom kéne.

 4. A készítők nagyon szeretnék, ha a 2001 Űrodüsszeiával, vagy inkább a Csillagok közöttel egy lapon említenék a filmjüket. Attól félek, hogy azt viszont elfelejtették, hogy ahhoz nem ugyanolyan, hanem ugyanolyan jó filmet kellene csinálni.

 5. Nem értem ezt az utálatot/közönbösséget.
  Becsüljük már meg ezt a kevés sci-fit ami érkezik moziba.
  Én mindenképp várom és bízok benne hogy jó film lesz.

 6. Én se értem, sci-fi szeretőként összetettem a két kezem, hogy jön egy ilyen film, már egy közepesnél picit jobb is jól esne!

 7. Osztom utóbbiak véleményét.
  Ennek a kevés (évente talán 1) nagyvolumenü űr scifi-nek is inkább örüljünk, és bizzunk abban hogy jó és sikeres lesz, mert akkor talán több stúdió is bevállal hasonlókat.
  A picsogást meg hagyjuk inkább majd a kibeszélőbe.

 8. Szeretem mikor több műfaj keveredik csak aztán a sztori is jó legyen! A játékidő 2 óra felett így bízom benne hogy nem csapták össze a végét sem viszont tippre max a fele játszódik az űrben. Mindenképpen mozi lesz mert kell mint egy falat kenyér.

 9. megyünk, nézzük, reménykedünk. látszólag minden benne van, amitől jó lehet, aztán izé. legyen jó!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.