Stephen King-block: Doctor Sleep, It: Chapters, The Girl Who Loved Tom Gordon

A rendező Mike Flanagan (The Haunting of Hill House) megerősítette, hogy R besorolást kapott a Shining-folytatás Doctor Sleep, aminek már volt előzetese. Ezek a hivatalos indokok: “DOCTOR SLEEP has officially been rated R by the MPAA for “disturbing and violent content, some bloody images, language, nudity, and drug use.

King újabb könyvének a megfilmesítését vették még. Ezúttal a The Girl Who Loved Tom Gordon. Egy lány eltűnik az erdőben, és 9 évesen dehidratálva hallucinál, vagy tényleg követi valami gonosz…

A valamennyire megosztó első beszámolókat kap az It: Chapter 2 (tuti siker lesz amúgy). A rendező Andy Muschietti pedig azt mondja, hogy dolgozik egy nagyobb változaton, ami a két filmet egybevágja, de szerintem nem csak úgy, hogy “itt az első vége, kezdődik a második”.

There’s a version where the two movies are cut together. There’s a version where there’s a special director’s cut of number one and a special director’s cut of number two. And I’m happy to basically work on every one of them.

5 hozzászólás a “Stephen King-block: Doctor Sleep, It: Chapters, The Girl Who Loved Tom Gordon” bejegyzéshez

 1. IT:
  Az első részhez is ígért egy +15 perces Director’s cut verziót amit azóta sem adtak ki. Szóval remélem ez a 2in1 tényleg meg is jelenik majd.

  King rajongóknak: surranópályán (eddig nem olvastam egy magyar oldalon sem) érkezik a Joe Hill-el közösen írt In the Tall Grass filmes változata Patrick Wilsonnal a főszerepben. Már leforgatták, valószínűleg a bemutatója jövőre lesz. A rendező többek között a Hannibal sorozat pár részén is dolgozott.

 2. Ezt várom ezerrel. Nagyon meggyőzött az utolsó trailer, az első rész is bejött + McAvoy, Jessica Cseszném és Barry Berkman. Kizárt, hogy szar legyen.

 3. @Misi85

  In The Tall Grass már kb. egy hónapja fenn van a Netflix könyvtárában (igaz, dátum nélkül).

 4. Az “egybevágott” verzió olyan lesz gondolom, mint a regény, hogy váltakoznak az idősíkok a jelen és a múlt között. Le a kalappal ha ezt úgy tudják összehozni, hogy ebben a formában és külön filmekként is jól működjenek. Ügyes forgatókönyv szerkesztés és vágás kell hozzá.

 5. dochollywood:
  Remek hír! Akkor lehet még idén kiszórják az It, Doctor Sleep kettőse után.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.