10 hozzászólás a “Van Damme is megkapja: Welcome to Sudden Death” bejegyzéshez

 1. Sztem ezt a filmet láttam legtöbbször moziban. Gyerekként vmi miatt rakattantam. De ez a gárda meg mi? Akkor legalább fiatal új színészekkel kellene. Ennyi erovovel JCVD is lehetne újra.
  Meg ezen mit kell rebootolni. Egy A4 és lapon elfer a forgatókönyv 😂😂
  Nehogy már ilyen szintű dolgokat ne tudjanak újat kitalalni.

 2. Tényleg egyszerű sztori, de én is nagyon szerettem, VHS-en sokszor megnéztem. :) Mondjuk abszolút jogos a kérdés, hogy miért reboot, miért nem írnak valamit hasonló koncepcióval? Simán műsorra tűzhetnék az eredetit is.

 3. Gary Owen?????? a meg ki?
  MJW jó ellenfél, de JVCD jobb lenne főszereplőnek, milyen jó kis harc lenne a végén MJW ellen.

 4. Szerintem ez volt Van Damme második legjobb filmje valaha. Az első a Tökéletes célpont volt. De ez is kimagaslóan remek. És ultra brutális gonoszok, jó dumákkal, egy jól színészkedőn belga karatebajnok pergő forgatókönyv. Kb ezt semmiben sem fogja hozni az új film. A mai liberális időszakban nem lehetnek már jó dumái a gonoszoknak és nem lehetnek már olyan kegyetlenek sem.

 5. Ennek a rebootnak most komolyan mi értelem van? Még csak nem is fiatal színészek lesznek benne a főszereplők. Arról nem is beszélve, hogy maga a film gyakorlatilag egy Die Hard klón.

 6. És volt egy majdhogynem reboot-nak nevezhető “műalkotás” nem is olyan régen ebből a filmből: Dave Bautista főszereplésével a Final Score… vagy mi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.