41 hozzászólás a “D23: Rise of the poszter” bejegyzéshez

  1. Jobb lett volna ha rejtegetik palpatint mint anno a justice leaguenel supermant. De ez hogy most nem halt meg végül mégse?… olcso húzás nálam.

  2. Swarnus
    Nem volt más lehetőségük, mivel Sonke helyett kellett vki. Új karaktert felepite i meg már nincs idő.
    Mondjuk ennek már tökmindegy ugyis

  3. Ezt a pocsék húzást. Még, hogy Palpatine, ezeknek ott a dízninél teljesen elment az eszük.

  4. Annyit baszogatták a Disney-t, hogy a TFA 4-5-6 copy lett, hogy csináltak egy olyan részt, amibe semmi nem úgy történt, ahogy elvárná az ember, ami nem is lett volna probléma, csak túlzásba vitték. Köztük azt, hogy Snoke-ról nem tudtunk meg semmit, hanem egyszerűen megölték … hát nem kellett volna. Érdekes karakter lett volna, erre megint visszanyúltak a 4-5-6-hoz. Semmi újdonság.

  5. Ez a Palpatine-téma engem borzasztóan elkedvetlenít. Én alapvetően kedvelem a sequel filmeket, még ha összességében csalódás is az a koncepciótlanság, ami az egészet körülveszi, de bírom az új karaktereket, és valahogy azt érzem, hogy van “lelke” ezeknek a filmeknek, amit nagyon nehéz konkrétabban leírni, de mégis kiemelkednek valamennyire a modern blockbusterök közül. Valószínűleg élvezni fogom a IX. részt is.

    Viszont Palpatine visszahozása rohadt fantáziátlan, és nagyon kétségbeesett kapkodásnak tűnik, hogy epikusabbnak állítsák be ezt a filmet, mint ami az események mostani állásából következni tud… Biztos jó lesz majd látni Ian McDiarmid teljesen elszabadult alakítását, de jó ég, nagyon nem hiányzott ez a sztoriba.

  6. hát nem tudom, a last jedi után én visszasírtam a TFA-t, pedig eleinte tetszett a TLJ, de mint egy trilógia közepe, marhára nem csinált semmi érdekeset, csak jobbra balra zárta el az érdekes történetszálakat miközben vonogatta a vállát. A TFA után ott volt a nagy hype a TLJ-re, de a TLJ befejezése _semmi_ okot nem adott a hype-ra.

    szóval ha aközött kell választanom, hogy egy 30-40 éves filmnek a modern remakeje, vagy még egy rian johnson féle “SuBvErTeD YoUr ExPeCtAtIoNs, HuH?” menet, akkor én kérem a remaket :D

    egyébként a poszter nekem tetszik, már kicsit unalmas volt a mindenszereplős csoportkép.

  7. Én biztos vagyok benne hogy fizikálisan nem hozzák vissza Palpatine-t. Ő meghalt. Pont. Ennyire szerintem a Disney sem hülye. A poszteren is eléggé hologram szerű a feje, szerintem csak egy rövid ideig fog feltűnni, mint hátra hagyott hologram üzenet. Maximum még arra tudok gondolni hogy esetleg flashback jelenetek lesznek, de semmi több. Az egész csak figyelemfelkeltés, de a vásznon nem sokat fog szerepelni.

  8. Miért ne lehetne Palpatine force ghost? De a visszahozásáért én sem lelkesedem, főleg így, hogy ennyire központba tették a plakáton. Hihetetlen mennyire nem tudja se megrágni, se kiköpni a dizni ezt a SW témát. A 7-re én fújok mert egy gyáva nulla, a 8-ra nagyon sokan mert valami mást akart, csak azt is elbénázta, erre a legvégén meg itt ez a nagy Palpatine fej. Nem Luke. Nem Vader. Hanem Palpatine. Miért. Na mindegy, idén vége aztán el lehet felejteni a Skywalker sagát.

  9. Az nem lehet, hogy ugyanúgy megjelenik egy már elhunyt sith nagymester Kylonak, mint a meghalt jedi mesterek az épp aktuális jedi lovagnak? Szerintem ez a legkézenfekvőbb. Utat tör az éterben és elkezdi az őrületbe kergetni és/vagy tanácsokkal ellátni Adam Drivert.

  10. Ajadican: szerintem is valami ilyesmi jöhet, erőszellem, holocron, esetleg klón, aminek mondjuk annyira nem örülnék, de a túlélte a zuhanást-trükköt nagyon remélem, hogy nem húzzák meg.
    (Az Darth Maulnál is nagyon gáz volt.:))

  11. Nem akarok elszomorítani senkit de ezt nem a Disney találta ki. Palpatine a könyvekben is visszatért szóval ja. Akkor is számít ha már nem kánon. Egyébként meg én se hiszem hogy élőként tér vissza. Mondjuk alapból nem is értem mit lepődik meg mindenki egy ilyen világban hogy visszatérnek az emberek. Amúgy szerintem is eléggé szelleminek tűnik a kép alapján. Mondjuk nekem tök8 hogyan hozzák vissza. Nem ezen áll vagy bukik a film. És igazából bármit is csinálnak úgyis lesz olyan akinek nem jön be.

  12. Sajnos eljőtt az idő, mikor jobban várok egy Star Wars sorozatot, mint egy fő részt….

  13. Nagyon király a poszter.
    Az pedig biztos, hogy Palpi vagy szellem vagy sith hologram lesz egy titkos helyen és Reyt megkísérti Reyt Palpi szelleme.

  14. Abrams mondjuk nemigen szereti spoilerezni a filmjeit szóval ez a fullba tolt Palpatine-zás minimum gyanús.

  15. Velem biztos nem. Jó lesz majd itthonra jövő tavasszal, egy ‘oké, ezt is letudtuk’ sóhaj mellett. Lapozzunk.

  16. Áá, Palpatine visszahozása kismiska, inkább azért drukkoljatok, hogy ne időutazással törölje ki az eddigi dolgokat Abrams. :)

  17. Nem rossz ez a poszter. Jobban bánom, hogy már nincs meg a széria iránti lelkesedésem. JJ erejében bízom, de szarból várat építeni újra nagyon nem könnyű. Nem lennék a helyében.

  18. J.J. Abrams and Lucasfilm president Kathleen Kennedy unveiled some epic new Star Wars: The Rise of Skywalker footage at the D23 Expo this afternoon. However, said footage won’t be available online until this Monday (August 26th).

    Gyúrjatok a Hétfőre.

  19. Amikor még sokan azzal védték a világ rebootját, hogy túl sok baromság volt a bővített univerzumban. Felhozták példának luke levágott kezének és kardjának előkerülését, meg a sok szuperfegyvert és palpatine szellemét. Erre a reboot univerzum pont azokat csinálja újra, amik miatt támogatták a régi eltörlését:D

  20. Ja, jó kis plakát.

    Kár, hogy pontosan ugyanaz, mint A Sith-ek bosszúja-é, Anakin és Obi-Wan párbajával, csak ott sárga a háttér és Vader feje látszik, itt meg kék és Palpatine (??? röhejes).

    Ezt tudta kiizzadni a kreatív csapat. De persze ki várt mást a 7-8. részek után?
    (Mondjuk ezen a gagyi grafikán Palpatine (??? ez most komoly?) pont úgy néz ki, mint Szarumán.)

  21. Fentebb írta valaki, hogy azt hitte, ez valami animációs sorozat posztere…ugyanezt hittem én is…katasztrófa.
    Remélem, Darth Maul és Dooku is beköszönnek, ha már senki sem megy el igazán…

  22. “pedig eleinte tetszett a TLJ, de mint egy trilógia közepe, marhára nem csinált semmi érdekeset”

    ha ez lenne a helyzet, akkor nem lenne még most is viták tárgya.

  23. Felesleges ezen az oldalon egy SW hírhez komment lehetőséget adni mert úgy se az aktuális hírről lesz beszélgetés hanem, hogy a Last Jedi rossz, számomra az egész halott a Disney elcseszte.

  24. Ha abbol indulunk ki hogy Snoke megolese mennyire boritotta a gonosz oldalt a LAst Jediben akkor oszinten. ki lenne a fogonosz?

    vkit vissza kell hozni aki regen volt ma mar nincs.

    legyunk oszintek nincs tul sok lehetoseg. Palpatine legalabb off screen halt meg :D ott legalabb bele tudok torodni ha valahogy vissahozzak.

    JJ Abrams jo abban amit csinal, szerintem jo kezekben van nala a film, bar en Lost rajongokent es olyan emberkent aki szerint a TFA egy kurvajo film, lehet hogy ez kicsit elfogult :)

    a plakat tenyleg eleg gagyesz, de siman lehet hogy ez cask egy amolyan hypeolo plakat aztan majd jonnek jok.

    raadasul addigra tul leszek a Mandalorianen. Ha szar a film, max megnezem ujra a sorozatot :D

    ja es Rian Johnson bekaphatja

  25. JJ Abrams egy kókler.Méghozzá a legnagyobb az összes közül. Még egyetlen jó filmet nem tudott rendezni. Sajnos ezek tények.

  26. vgre időutazás SW univerzumban..Mint egy falat kenyér…Remélem összefutnak hulkékkal is…

  27. elég sok tartalom volt az SW-be (még role palying game is). nem tetszett mikor minden dolgot eretneknek és kánonon kívülinek átkoztak. aztán jött, hogy csak lesz KOTOR movie (ami szembe ment a korábbi narratívával).ennek fényében nem meglepő Darth Sidious visszatérése (pláne, hogy a klónját ölte meg Anakin/vagy volt egy klónja -> clone wars!/), csak miért nyúlnak megint ahhoz a tartalomhoz, ai ki lett tagadava?

  28. A Clone Wars-nak pl. Asajj Ventress-el sokkal több epikus pillanata volt számomra, mint ezeknek az új Disney-féle filmeknek. Pedig nagyon akartam szeretni őket, de ahogy telnek az évek, egyre kevésbé sikerül.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.