D23: Ez a Disney+

A Disney összevágott a novemberben induló streaming szolgáltatásának egy promót, amiben a felkerülő régi anyagaikat reklámozzák. Hát ez lesz a családok menedéke, csak nekik valók vannak a spotban, de nagyon komolyan előadva.

human
írta
2019. 08. 24. 02:32
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “D23: Ez a Disney+” bejegyzéshez

  1. Ez egy kifejezetten családokat célzó, tematikus videó? Csak mert promóanyagnak minden tekintetben bugyuta és harmatgyenge. Aladdin? Mary Poppins? Ezeréves Disney-mesék? Karib-tenger kalózai? Komolyan? Unalomig ismételt, totálisan kipörgetett Marvel-filmek? Az Iron Man is olyan, hogy minden átkozott héten leadja valamelyik tévécsatorna, azon röhögünk mindig, hogy „na, megint az átkozott Vasember megy a tévében”. Azért a NatGeo és a Fox kínálatában elég király dolgok vannak, fura, hogy a kb. 1 mpig sem látható Free Solon kívül semmi nem került bele.

  2. eueucrow te beszelsz angolul?

    CSak mert szerintem nem erted,hogy mirol beszelnek ebben a promoban

  3. Sok szép emlék jött elő gyerekkorból.
    Nosztalgia faktor mellett az új SW és Natgeo anyagok miatt is úgy érzem, elő fogok fizetni. Persze attól függően, hogy milyen mennyiségben lesz magyar felirat és szinkron majd. Bár a Netflix példája alapján arra majd még várni kell pár évet. Deee azért erős lesz ez a Disney+

  4. azota be lett jelentve Moon Knight, She Hulk, MS Marvel szoval gondolom majd jonnek a hirek

  5. d3t:

    Tudok angolul, értem, hogy miről beszélnek. Értem a promó alapötletét, a régi “nagy” klasszikusok, és azok leporolt, felújított, illetve élőszereplő változatának párosítását, a nosztalgiafaktort, a poént (Thanos helyett Mary Poppins mondja csettintve, hogy “and snap!”, és akkor past and future kettősség), meg persze hogy azt az érzetet akarja kelteni, hogy a Disney+ egy új csodás, egységes univerzumot teremt.

    Csak hát nem teremt, legalábbis a képek alapján. Nem mondom, hogy rossz a kreatív koncepció, csak hogy a montázst, a bevágott, képeket filmeket tekintve cseppet sem hívogató, inkább erőtlen. Ettől függetlenül biztos előfizetek majd rá kíváncsiságból.

  6. Az ugye megvan nektek hogy 2020 vége előtt a környékünkön se lesz ez a szolgáltatás?
    Magyarán hamarabb lesz fent minden újdonságuk torrenten,minthogy előfizethetnétek rá…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.