D23: szó volt a Sony-Marvel vitáról

Egyrészt Kevin Feige is kommentálta az ügyet, nagyjából azzal, hogy sosem örökre szólt a megállapodás. Hogy is mondjam, érdekesen véglegesnek hangzanak ezek, kíváncsi vagyok mennyire tárgyalnak még. Ugye hivatalos fejlemény nincs.

We got to make five films within the MCU with Spider-Man: two standalone films and three with the Avengers. It was a dream that I never thought would happen. It was never meant to last forever. We knew there was a finite amount of time that we’d be able to do this, and we told the story we wanted to tell, and I’ll always be thankful for that.

Feige

De Tom Holland is mondott pár dolgot:

Basically, we’ve made five great movies, It’s been five amazing years. I’ve had the time of my life. Who knows what the future holds? But all I know is that I’m going to continue playing Spider-Man and having the time of my life. It’s going to be so fun, however we choose to do it. The future for Spider-Man will be different, but it will be equally as awesome and amazing, and we’ll find new ways to make it even cooler.

Holland

Élete legjobb időszaka volt a Marveles Pókember filmekben szereplés, nem tudja mit hoz a jövő, csak azt, hogy tovább játssza a karaktert. Más lesz, de továbbra is fantasztikus és klassz.

human
írta
2019. 08. 25. 03:49
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “D23: szó volt a Sony-Marvel vitáról” bejegyzéshez

 1. 3. – ezen en is gondolkodtam amikor rakerdeztem az uj marvel tartalmakra es human jo hosszan kifejtette hogy: sorozatok

  viszont amikor a phase 4et mutattak be akkor volt hely a sorozatoknak is :D
  gondolom hangulat fuggo. most van tartalom az oldalra filmes hirekkel is. majd amikor pangas van johet barmi :D

 2. Jaj emberek… Nem idióta vagyok. Szoktam olvasni a Junkie-t is, de mivel ahogy Mate írja, itt is előfordul, valamint az Obi eredetileg film lett volna, így vártam, hogy itt feltűnjön. Junkien amúgy még most sincs fent és nem szeretem az írásaikat.

 3. Érdekes Feige nyilatkozta mert amit a két filmben csináltak, pláne az utóbbiban baromira nem arra enged következtetni hogy sosem akarták hogy örökre ott legyen Póki náluk. :D De legalább tudjuk hogy Holland marad, nem mintha ez meglepetés lenne.

 4. Mindeközben..èn szerènyen megjegyzem.. B+ Dízniii \szoni.. Elbaxtàtok a Pókembert… Ki szív?? Igen mi.. A mozinèzők… :(

 5. “Junkien amúgy még most sincs fent és nem szeretem az írásaikat.”

  pedig oda is én írom meg ezeket :D

 6. Szerintem winnie stílusa nagyon nem jó, főleg hogy a kritikákban nem mer semmit tényként közölni, de nem ragozom tovább.

 7. Feige nyilatkozata fura, mert lezárt sztoriról beszél, de egyáltalán nem ez jött le a filmekből. A jövőről semmit nem mondott gyakorlatilag.

  Nem hiszem, hogy le van ez már futva. Ha nincs alku az nekik sem jó. Biztos megoldanák, de akkor is necces lenne, hogy csak úgy eltűnik a kontinuitásból.

  A Sonynak viszont hiába maradna Holland, meg a karater jogai mire mennének vele? Lenne egy figura, aki ugyan fel van építve elvileg, de semmire a múltjából szinte nem utalhatnak. Ha nem akarnak totális rebootot (ugyanazzal a színésszel nehéz is lenne, másikkal meg öngyilkosság harmadszor), akkor vagy a karaktert vagy a nézőket kéne amnéziásnak nézni. Mindkettő elég reménytelen. Ha nincs alku kinyírják a karaktert hiába látnak most pénzesőt benne a FFH miatt.

 8. Jon Favreau azt nyilatkozta az ügyben, hogy ő azért óvatosan optimista, mert az eredeti dealt is 10 év alatt hozták össze. Ha meg az internetes hiszti eléri a kritikus tömeget azt elkezdik beszorozni a mozijegyek árával.

  Amúgy még érdekesség, hogy minden idők legjobban fogyó szuperhősös videójátéka a mostani Pókemberes lett és a Sony meg is vette a készítő céget. Na most mije nincs viszont a Sonynak? Igen a Pókember videójátékos jogai. Azok még mindig a Marvelnál vannak. Szóval lehet, hogy erre azért még visszatérnek egy munkaebéden a későbbiekben.

 9. Öt MCU film után talán tényleg jobb lenne rebootolni a karaktert megint, ha kikapják onnan. Ez a Pókember az MCU-ban lett felépítve, hogy fog már kinézni olyan filmekben, ahol még csak utalni sem lehet a Bosszúállókra? Elmebaj az egész.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.