Hivatalosan is 3,5 órás a The Irishman

Akkor már végképp nem meglepő, hogy az utómunka ennyi ideig tartott. Az biztos, hogy Scorsese rég óta dédelgetett filmje végre eljut a mozikba, na meg a Netflixre, akik amúgy pénzelték a projektet.

Egy nyugis szombaton leülhetünk a minisorozat hossz elé, amiben Robert De Niro, Al Pacino és Joe Pesci mutatja be a főszereplő bérgyilkos Irishman szemén keresztül a XX. század pár nagyobb gengszterét.

16 hozzászólás a “Hivatalosan is 3,5 órás a The Irishman” bejegyzéshez

 1. Sokan nyafognak a film hossza miatt, de a rendező munkásságát ismerve úgy el fog szaladni ez a három és fél óra, mint a huzat. A Gyűrűk Ura: A két torony 3 óra 55 perces. Érzékelte ezt valaki, miközben nézte? Na ugye. :)
  Én bízok Scorsese gyakorlatilag tévedhetetlen zsenijében és abban a hihetetlen gárdában, amit itt összehozott. (A Casino is csaknem 3 órás eposz.)

 2. Na! Otthon ez még full jó is így. Várom a filmet, ritka manapság a MOB film. Na meg Scorsese is..

 3. legalább lesz ideje berántani, kibontakozni :) mint mondjuk anno a Volt egyszer egy Amerikának (az 219 perc volt és hát sajnos tény, hogy nem mind a 219 perc volt idegtépően izgalmas)

 4. En is a Once upon a time in Americat akartam felhozni peldanak. Az pedig kozel van a tokeleteshez.

  Ne a szegeny Gyuruk Ura 3-hoz hasonlitjuk, mert emlekszem, hogy minden perce kinszenvedese volt a moziban, pedig akkor meg fiatal voltam. Ne ussetek nagyon! :)

 5. Vessetek a mókusok elé,de a véleményem az hogy az emberek koncentráció képessége nem végtelen. Én valahol 2 óra környékén húzom meg a határt,amíg egy film moziban élvezhető. Otthon más a helyzet,annyiszor állítom meg és megyek ki a hűtőhöz vagy a klozetra ahányszor csak akarom :)

 6. Ha jó a történet akkor nem baj. Ugyanakkor a legutóbbi Silence rendezése nekem kínosan hosszú volt.

 7. Inkább hálát adhatunk hogy a 4 gengszterfilm legenda utolsó közös munkáját ilyen hosszan csodálhatjuk! Brutál várós!

 8. Scorsese a hosszú filmek mestere, egy percig nem aggódom a hossz miatt. Thelmának előre is hatalmas pacsi, hogy átlátott egy ilyen nagy projektet. Most már csak szorítsunk a hazai bemutatásért moziban.

 9. A Volt egyszer egy Amerika végén ültem, és úgy voltam vele, hogy még pár órát simán néztem volna. Ha pedig abba gondolunk bele, hogy a nagy legendák utolsó közös projektje lehet, nekem biztos, hogy kevés az a 3.5 óra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.