Mostani állás szerint végül Andy Muschietti rendezi a Flash filmet

Már megint új rendezője van az ezek szerint tényleg, valamikor tutira elkészülő (izé, szarkasztikus hangnem hiszen 2015-óta tolódik a projekt, de idővel tényleg lesz belőle valami) Ezra Milleres Flash-filmnek. Az It Chapterekért felelős Andy Muschietti.

An element of horror? I don’t think so. What captivated me about The Flash is the human drama in it. The human feelings and emotions that play in the drama [of it]. It’s going to be fun, too. I can’t promise that there will be any horror [elements in it], really, but it’s a beautiful human story.

Andy Muschietti
human
írta
2019. 08. 30. 04:45
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Mostani állás szerint végül Andy Muschietti rendezi a Flash filmet” bejegyzéshez

  1. Kell a francnak a Human Story, nekem azért lett a legrosszabb Flash Ezra, mert az ő karaktere csakis emotion és feelings, ahelyett, hogy játszaná a Flasht, olyannak, amilyen a képregényben

  2. Ha kukáznák Ezrát és találnának egy kevésbé paprikajancsi színészt a szerepre nagyot üthetne egy jó Flash sztori filmen.

  3. @T: Ha nem ismered Flasht legalább ne írj hülyeséget. Szerinted ki a franc Flash valami gyorshajtó robot érzelmek nélkül? Szerintem el kéne olvasnod vagy meg kéne nézd az animációs Flashpointot.

    Ezra Miller számlájára meg gyakorlatilag semmit sem lehet felírni mert nem ő miatta volt szar a JL film. A színész azt játszani amit kap.

    Remélem, most már tényleg elkészül. Az egyetlen kívánságom hogy kapjon új ruhát és a sztori legyen jó.

  4. Ez vajon azt jelenti, hogy csúszik az Attack on Titan movie, vagy nem is Muschietti rendezi majd? Azt korábban beharangozták, de gondolom az nem jelent semmit.

  5. Nekem is Ezrán ment el Flash.. egyszerűen minden porcikájával azon van, hogy rühelljem.

  6. Ismerem Flasht és megértem az “emberi” oldalát, de az amit Ezra lenyomott, egy depis kisgyerek a sötét sarokban, aki mindjárt pánikrohamot kap… Flash érzelmes, de nem sötét…

  7. De épp ezt mondom basszus, egy olyan film alapján ítélsz ami minden téren elhasalt. Ha valakik akkor a színészek semmiért sem hibáztathatóak. Ha kap egy normálisan megírt forgatókönyvet meg egy jó rendezőt és a cikkben említett pajtás az, akkor nem lesz vele gond. Láttam jó pár filmben, tud ő alakítani elég jól. Egyébként Flash-el is az van ami Jokerrel volt anno az Öngyiben. Volt pár jelenete, Jokernek több is amit kivágtak mert eredetileg ő lett volna az ellenség de ehelyett csináltak belőle egy stricit és mindenki gyakorlatilag szerencsétlen Jared Letót hibáztatta mintha ő rendezte volna a filmet. Szerintem ez rohadtul igazságtalan.

    Letót szerintem látta a többség hogy nem véletlen Oscar díjas színész.
    A WB állandóan elcseszi az ilyen dolgokat mert mindig cserélgetnek valakit vagy a scriptet. Most talán ráléptek egy olyan útra ahol a rendezők kicsit szabadabban dönthetnek és ez meg is látszik a legutóbbi filmjeikben mert sokkal jobbak. A Joker filmmel meg megint csak új irányt nyithatnak meg ha elindítják filmes téren is a DC Black Label-t mint a képregényben.

    Ha a Flash film megtartja a jó rendezőjét és írnak egy fasza sztorit akkor részemről igen is maradjon Ezra. Amúgy volt nem kevés olyan sztori amiben Flash is elég darkos volt.

  8. ez meg is látszik a legutóbbi filmjeikben mert sokkal jobbak

    felve kerdezek ra mert te elvileg jobban kepben vagy mint a dc azzal kapcsolatban hogy mit es hogy csinal a dc

    de mondd mar meg hogyha a jl szar, de azota a legutobbi filmjeik sokkal jobbak, akkor mikre gondolsz pontosan?
    mert oke hogy az aquaman tobbet hozott (egy szar volt szerintem) de ezen kivul mi van meg ami alatamasztja az aktualis arcoskodasodat (azon kivul hogy te nalunk sokkal jobban vagsz mindent)

    en semi remenyt nem latok egy jo flash filmre mert se szinesz, se script, se rendezo. majd ha ezek ebben a sorrendben helyre razodnak majd elkezdek erdeklodni

  9. 1. Ezra Miller nem rossz színész de Flash-ként überelhetetlen sz.r volt.
    Ha nem rajta múlott akkor kin? Henry Cavill/Ben Affleck egyik legrosszabb szerepüket játszották mint Superman/Batman és mégis értékelhetők voltak (na, szerintem igen).
    Egy sz.r forgatókönyvből is tud egy jó színész valamit kihozni, Ezra nem tudott, ennyi. Ez pedig az ő hibája. Teljesen eltér a képregénybeli Flash-től sajnos
    Ezen kár rugózni.
    2. Leto a legborzalmasabb Joker ever. Mondjuk úgy, hogy ez nem is Joker mert ez már semmiképpen nem köthető hozzá.
    Ezt csak te véded ennyire Sötétsas.
    Se a Suicide Squad, se a JL borzalmas volt.
    Ijesztő, hogy még mindig erőltetik ezt a “Flash” filmet mikor találhatnának sokkal tehetségesebb, ráadásul fiatalabb színészt is a szerepre. Pláne nem ezt a sztorit kéne elővenni egy eredetfilmnek..
    Nem is csodálkozom a DC-n, eddig egy értékelhető filmet nem tettek le az asztalra a Batman vs Superman óta.

  10. Azért erőltetik szerintem ezt a flash filmet, mert kell nekik egy Flashpoint, hogy rendet tudjanak tenni a filmes univerzumban. Mert ugye most kb fel reboot van. Van aki maradt és viszi tovadd azt a történet szálat, van aki nem. Vagy egyszerűen nem lesz superman meg batman a nagy univerzumban és simán csak erőltetik ezt a szar flasht, már ezen se lepődnék meg.

  11. Flash lehetne a “gyorsan kefélő farkas”, amiből fakadhatna egy jó kis párkapcsolati dráma.

  12. Gondolom egy Pókember hazatérés hangulatú Flash filmet kapunk.
    Ez annyira nem várós mert jönnek ígéretes DC filmek a jövőben, főleg a Joker, Batman és James Gunn Suicide Squad “folytatása”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.