The Two Popes-előzetes

Két pápa, két zseniális színész? Anthony Hopkins és Jonathan Pryce alakítja a két pápát ebben a valóságon alapuló történetben. A rendező amúgy Fernando Meirelles (Cidade de Deus, The Constant Gardener) az író pedig Anthony McCarten (The Theory of Everything, Darkest Hour).

Elvileg azt mutatja be, ahogy Bergoglio bíboros az egyház útjával elégedetlenül a nyugdíjazását szerette volna kérvényezni, de ehelyett az általa kritizált XVI. Benedekkel teljesen más irányt jelöltek ki az egyháznak.

Nagyon hangulatos ez a teaser, ha lehet ilyet mondani rá. Mivel geobannolt a hivatalos Netflix csatornán, így gondolom van hazai forgalmazója.

human
írta
2019. 08. 30. 04:08
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “The Two Popes-előzetes” bejegyzéshez

  1. Nem vagyok vallásos, a családomban vannak és maximálisan tisztelem a vallásos embereket, hiszen emberek, mindenki maga választ. Viszont számomra ez a két ember abszolúte szimpatikussá tette a katolikus egyházat. Az új irányok amiket felvettek a modern kort követik és próbálnak azzal együtt fejlődni. Nagyon kiváncsi vagyok a filmre, az már csak hab a tortán, hogy két zseniális színész játszik benne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.