15 hozzászólás a “Ez meg a másik Terminator: Dark Fate előzetes” bejegyzéshez

  1. Hjajj, ez még mindig nagyon karcsúnak tűnik, bár határozottan jobb, mint a korábbi előzetesek. Az a folyosós jelenet a sok ráakaszkodó katonával elég jól fest, de a többi tömény klisé, kezdve a túltolt öregen is bada$$ Sarah Connor-nal és a női többséggel. Legalább szép nőket válogattak volna össze, de egyik sem az a “bámulnám két órán keresztül” típus. Arnie miatt megnézős, hátha lesz egy-két aranyköpése és megmosolyogtató jelenete az öregnek, csak ő tette nézhetővé a Genisys-t is.

  2. Szerintem a Genisys-t SEMMI nem tette nézhetővé. :-S
    Nekem egyébként az szúrt eszemet, hogy így a trailerek alapján a sztori 80%-ban megegyezik a T2-ével.

  3. Remélem az effekteken cgi-in dolgozni fognak még egy két helyen…ahogy kisétállnak a gépek is a vízből, és a hk-k a háttérben, na hát az borzasztóan mű…a t2be hitelesebbek voltak a makettok, de még a t3 future sceen is… A másik dolog pedig a történetet félre is téve bármi is lesz az…de az hogy a fizika nem reálisan jelenik meg egy ilyen filmnél…A t2 már messze van innen, mégis normális keretek között zajlott a fizika a filmben… Amúgy sztem lesz még bőven benne meglepetés biztos vagyok benne, de remélem mondanivalója is akad majd még bőven. Én a helyükbe lezártam volna a t2őt…nincs háború happy minden…és inkább az előzményt készítettem volna el, azt hogy john apja ha józan ésszel belegondolunk nem reese volt és a szálak hogyan indúltak el, kirol mintázták akkoriban és hogyan arnoldot stb…na mindegy… Mindezek ellenére várom a filmet, és meglátjuk mi lesz…

  4. John apja márpedig Reese volt, ezen nincs mit elmesélni. Ezt már elmesélték a T1ben.

  5. Human: Naná hogy éjszakai, hát a címében is benne van hogy Dark XD

    Venom26: Pont erre van a legnagyobb esély, hogy ebben a részben megmutatják kiről mintázták (olyan Alien 3 szaga van).

  6. Venom26:

    Folyamatosan erről beszélek akárhány Terminátor jön ki a mozikból, hogy a T2 mindent kiaknázott már ebből a történetből és szépen lezárta a dolgot. De a jövőben lévő sztorikat miért nem filmesítik meg tisztességesen és javítják ki az előző 2 rész “logikátlanságait”? A 2009-es verzió is egy kurva nagy ziccer volt.

    Ismét csak sírni tudnék, és ezen a traileren is, egy újabb gombóc keletkezett a torkomban h istenem meddig korbácsolják még ezt a fantasztikus kultfilmeket ilyen folytatásokkal!!!???

  7. Másik trailer alatt már írtam egy regényt, nem ismétlem meg ugyanazt, de kurva gáz, hogy a színészek minden mondatnál úgy viselkednek, mintha ironizálnának és nem is színészkednének. Mintha úgy játszanának, ahogy a sok majom facebookon játssza az eszét, legyen akármilyen stílus, de fennhordva az orrát. Főleg Svarci. Jó, hogy nem röhögi el magát. Sarah is 1:35 körül, a helikopterről olyan alja színészi játékkal lövi a kiborgot, mintha a búcsúban lőné a pálcákat, és nem az élete múlna rajt. Döntse már el tim miller, mi a faszomat akar, mert történet egyelőre nem sok várható, a látvány szar, a színészként pedig már bizonyított színészek a béka valaga alatt vannak. Úgy tűnik, arra ment a menet, hogy egy korabeli sablon előzeteshez meglegyen az alapanyag, azon kívül meg mozaikoztak egyet, DE AZ ELŐZETES MEGVAN. Jó régen a titánok harca volt ilyen, a trailerben ellőttek mindent, trailerként megállta a helyét, a film meg úgy szétesett, mint a rosseb. AZ meg, hogy Cameron már most szabadkozik, hogy “ja, felügyeltem, de amúgy nem vótam ott”, nagyon biztató, már most mossa a kezét, ha szarul sülne el. De őa genisys-t is istenítette, úgyhogy a szavára már nem tudok adni.

  8. Vannak itt rossz előjelek. Nem értem miért de a betűtípus is a Genisysre hajaz. A vízből kiemelkedő terminatorok designja is a genisysből van(a mell részen látszik) nem az első 4 filmből… Ahogy az időutazó gömb is csak abban volt kék gagyi ahogy itt is. Durva hogy a T3 jövő jelenete a mai napig fantasztikusan néz ki ahogy a füstből kilépnek a terminatorok. De miért? Lehet véletlen de ez mind rosszat sejtet. Fura de nekem a szőke csaj tűnik eddig hitelesnek, ő tényleg színészkedik is. Azért moziba megnézem, ha már eddig mind megvolt.

  9. Venom26

    A T2-nek megvolt a normális lezárása.Csak a studio berendelt egy masikat,H a “kaput” nyitva hagyja a folytatasok miatt.Az eredeti vege arról szolt,H Sarah nagymama oregen ül a padon,és nezi a fiat és az unokajat egy szép napsütötte H napon a jatszoter mellett…….

  10. Én is arra szavaznak,H nincs sok ertelme filmet csinalni a Terminátorbol.A masodik reszel lezarult,megoldotta a sajat farkaba harapo kigyo paradox helyzetet.Persze,ha jobban belegondolunk,akkor nem egy idovonal letezett,hanem minimum kettő.Kyle Reveese is el,csak nem ismerik egymast Sarah val.Ver szerint ő John apja,de viszont a jovobeli Kyle az,aki nemzette.
    A gyanum az,h a szokasos multi univerzum-tobb idosik letezesi formacio az,ami megjelenik a filmben,ami inkabb mar a film minosege ellen van.Mert az ilyen idoutazasos-multiunikal mindig ujbol lehet mindent csinalni-alkotni.Lasd: Bosszúállók Vegjatekot.Ify addig lehet csavarni-facsarni a dolgokat,ameddig akarjuk.
    Nemhiába zárta le a T2_ot Cameron “gyorsan”.Tudatában volt,H az idővel,ahol több sik létezik,csak zagyvasagot okoz.Es meg is lett az eredmenye,elkezdve a T3_tol egészen bezárulva a T5-ig.Mar a folytonosag minden esetben megszakadt,csak a Skynet név és a femvaz volt a kozos ezekben.

  11. Várjuk a következő részt, és reménykedjünk benne, hogy “jó irányba terelik a nyájat”… A terminator 1 és 2 olyan egyszerű módon mutatta be a történetet, hogy a fizikai, és cselekmény részében nagyon kevés hibát talált az ember… Egyszerű effektek, és egyszerű történések…cselekmények… a zene creepy metal… Így lett nagyon jó az egy és a kettő… A zene és a látvány harmóniában volt… és persze sok más minden…

    Zoli Ha jobban belegondolunk igazából nem Kyle Reese volt John apja, mivel egy elsődleges idővonalon, vagy idővonalból kiindúlva reese sarah után született jóval , így semmiképp nem John apja… Őt csak visszaküldték, hogy Saraht védje, és így lett egy egy másodlagos John Connor, aki nem az original személy akit a t2 elején mutattak felnőtt korában…Az apja így teljesen más….semmi képp nem kYle..És ha tiszteletben tartják az eseményeket és az idővonalat akkor ezt most a filmben alá kellesz támasztani…MIndegy én bízok a mostani filmben, de ha elrontják, lezárom a T2 vel…és többé nem érdekel a project…

  12. Venom26: Nem így van, mindig is Kyle volt John apja. John azért adta neki a fényképet is, tudta hogy ő az apja. Ez a tipikus időparadoxon. Még meg sem született Kyle, de már végrehajtott valamit. A Skynet maga is amiatt létezett mert visszajött a terminátor. Olyan ez mint egy végtelen körforgás.

  13. Akos! Hogy lehet kyle reese az elsodleges idovonalon john apja, amikor kyle kijelentette, hogy a haboru utan szuletett es a haboruban mar volt egy felnott john,az hogy a masodik ill harmadik idosikon mar o volt az apja az oké…csakhogy idoutazas nem történhetett egy null sik elött…es amikor a haboru kitort reese azon a sikon eloszor szuletett meg tehat addigra sarahnak mar megvolt john es valszinuleg teljesen mastol mivel reese gyerek volt sarah meg mar akkor a haboru idejen nem is elt valoszinuleg…nade mindegy hatha kapunk egy kis bovebb magyarazatot a filmtol hogy mi miert van… de ugy erzem hogy inkabb itt megint egy uj sikkal fognak inkabb foglalkozni, mintsem most a multat bojgassak… Nekem az a lenyeg hogy ne hiaba menjen egy film tortenete…eleg volt mar a popcornos moviezasbol…jo lenne latni egy olyat, mint amilyen a t2 volt legalabb hatasaban…

  14. Venom26

    Paradoxon 1. verzió: mindig is Kyle volt az apja. Az idősíkok végtelenek és folyton ismétlődnek, nem volt kezdete sosem.

    Paradoxon 2. verzió: volt egy legeslegelső idősík, ott mittudomén, a telefonáló fickó aznap éjjel mégis elvitte Sarát randizni, megkeffentette, ő John apja… de szerintem ez baromság, én az első verziónak vagyok a híve, így nincs is min töprengeni.

    És ez a szép az egészben, hogy egy örök körforgás.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.