Irréversible időrendben?

Gaspar Noé fogta magát, és előszedte az egyik legkeményebb filmjét? A velencei filmfesztiválon bemutatják az Irréversible – Straight Cutot, ami tulajdonképpen az Irréversible mindenfajta plusz vágás nélkül egyszerűen csak időrendbe téve, hogy kevésbé legyen puzzle. Így viszont még durvább is lehet a történet…

Trailer is van hozzá valamiért. Amúgy ha véletlen behoznák itthon, akkor javasolt randifilm, utána tuti felhív magához majd a nő/kedved lesz a férfival lenni akivel elmentél rá.

human
írta
2019. 09. 04. 14:44
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Irréversible időrendben?” bejegyzéshez

  1. Egyszer megnézni is elég volt, nem mondom, hogy nem üt, de ez az élmény amit nem akarok még egyszer.

  2. Én amúgy becsülöm ezt a filmet hogy elkészült, és mindenképp javaslom legalább egyszer megnézni.. mert többször úgysem fogod és nem is akarod.
    Én ezt az új verziót is kihagyom mert már gondolatától is olyan rossz érzés fog el.

  3. Zseniális film, amint megjelent dvd-n rohantam megvenni… hogy soha többet ne nézzem meg. Szóval ebben mindenkivel egyetértünk.
    Viszont: ha a történéseket időrendben vetítik, az szerintem elvesz a mű erejéből, brutalitásából, nem?

  4. vicces, anno amikor megjelent a neten én csináltam hozzá magyar feliratot. láttam ezért egy párszor. nem mondom, hozzá lehet szokni, de fejembe nem fér, hogy valaki (Noé) miért szán rá éveket az életéből, egy ilyen projektre. tippeim vannak csak

  5. Ennek igy mi ertelme? Az eredetit meg ertette az ember, hogy felult a film a Memento-vonatra es ugyanazt a gimmicket hasznalta kicsit benabban (Memento jol beleepitette a sztoriba az amnezia kapcsan), Noe rakott meg bele egy realtime assrape-et hogy sokkoljon. De ez igy csak sokkolo marad, erdekes kevesbe, csak egy full linearis egyszeru sztori.

  6. aszittem már csak az “irreversible” cím miatt is direkt van a fordított időrend. most akkor ez így mi? The Irreversible, Reversed ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.