Megvan a Tomb Raider 2 rendezője

Vagyis az új Tomb Raider 2-jé nyilván, hiszen az Alicia Vikanderest folytatják, nagyon remélem, hogy időugrással az első részhez képest.

Ben Wheatley (Free Fire, High-Rise) ül a székbe, aki hozta magával a bevált íróját, Amy Jumpot, hiszen ő írta az előbbi zárójeles darabokat is. Lehet valamennyire reménykedni? Azért a rendező valamennyire érdekes látásmódú.

Elvileg 2021 márciusában kerül mozikba.

10 hozzászólás a “Megvan a Tomb Raider 2 rendezője” bejegyzéshez

  1. Én nagyon várom, szerettem az 1. részt is. A rendező váltásnak örülök mert a csávó jó rendező nagyon. Elég csak ránézni a Rotten score-jaira pl. De nálam már csak a Doctor Who kapcsolata miatt is érdekes fazon.

    Egyébként nyilván lesz időugrás de nem hiszem hogy sok mert tuti hogy a Trinity szálat fogják folytatni, legalábbis szerintem az lenne logikus.

  2. Örülök. Alapvetően nem túl erős a mezőny, így merem állítani, hogy az egyik legjobb játék adaptáció, amit láttam. Tök jól vett át játékelemeket az “új” TR játékokból úgy, hogy közben más storyt mondott el. A másodikban remélem egy tapasztaltabb Lara lesz.

  3. Szétuntam az 1et. Amit átültettek 1 az 1ben játékból az nem sikerült jól. Amit meg kibövítettek új jelenetek hogy az apja él és a szigeten van stb az meg rémgagyi volt. + vikander nekem sehol nem lara szal nem.

  4. Nagyon reméltem, hogy elfog készülni. Bár az első rész csak közepes nekem, eredet történetnek elment, a folytatásban belecsaphatnak a lecsóba. Vikander jó volt Croftnak.

  5. Hát én láttam Free Fire-t és nem volt rossz film, de… emiatt nem érzem úgy, hogy ez majd egy nagyon jó Tomb Raider mozit fog a rendező összehozni. Inkább az első rész szintjét fogja hozni.

  6. Nem volt rossz az első, bar ujra nem nézném meg. Fizikumát tekintve továbbra sem jo választás a főcsaj Vadkender. Vinyóra elfér.

  7. Az elsőben bírtam a túlélős részeket kár ,hogy nem feküdtek rá jobban. Hátha majd it. Egyenlőre várom a folytatást.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.