Birds of Prey az It: Chapter 2 előtt

Mozgóképen a Harley Quinn film! Az It folytatás előtt adják moziban ezt a rövid teasert, amiben a Margot Robbie által játszott Harley unja a bohócokat, és még képkockákat is mutatnak a jövő februárban érkező műből. Eddig nagyon Suicide Squados.

Törölgetik, betettem 3 forrásból, nézzétek amíg lehet.

Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) teaser

Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) teaser

Gepostet von The DC Comic Nerds am Mittwoch, 4. September 2019

12 hozzászólás a “Birds of Prey az It: Chapter 2 előtt” bejegyzéshez

  1. Csak elterjednek ezek a mozikba pakolt exkluzív előzetesek? Mert ugye ez is csak kiszivárgott mint a Tenet. A februári bemutatóval próbálnak több pénzt beszedni egy héttel The King’s Man előtt? Hát jó. Eddig egyébként érdekes de hát ez annyira rövid hogy nem is tudtak mit elrontani rajta. Várom majd a hosszabb előzetest.

  2. Birom Obi-Want de ugye nem jól látom, hogy Roman Sionisból, Gotham egyik legkeményebb gengszteréből egy ripacsot csináltak akinek nincs meg a…FEKETE MASZKJA SEM?

  3. TheDoctor995: Nekem az a gyanúm hogy sokan félreértik ezt a filmet. Ugye a film címe eléggé hosszú de alapból BOP lenne és sokan ki vannak akadva hogy Harley mit keres benne. Na most szerintem ez egy BOP film amiben Harley kvázi promózza majd őket és így kaphatnak több nézőt a későbbi önállóbb filmben. Meg ugye alapból ő csak azért lesz benne mert Cassandra Cain-t segíti akit szerintem később a BOP csapatba akarnak hiszen Bat család tagja ő is. Ami Black Mask-et illeti neki nem volt mindig maszkja, később érheti őt az a bizonyos sérülés és akkor jöhet a maszk.

  4. A fekete maszkját pontosan egy 30 másodperces kis teaserben kéne ellőni szerintem is :)
    Az is lehet ugye, hogy hordozgat egyet aztán pont a lányoknak köszönhetően lesz maradandó? Juj fúj undi

  5. Mekare: ööö ezen semmit nem kéne “ellőni” lévén, hogy a faszi konstans hordja mert EZ a neve és a védjegye. Ennyi alapján Jokert se mutasd meg sminkben nehogy ellődd előre.
    Ráadásul nagyon remélem nem az lesz, hogy Harley vagy valamelyikteknek hála a film végén fogja felvenni, mert kapott egy “csúnya” értsd.ez alatt egy vágást a pofijára.

  6. Ezért mondtam, hogy esetleg a film végére lesz maradandó? Azaz ezúttal nem Batmannek lenne köze ahhoz, hogy ráégett a maszk hanem a lányoknak mivel ez az ő filmjük? Hát még a Joker film első ilyen rövid teaserében is épphogy mutatták a végén a sminket és ott az egész film róla szól, ennek meg nem Black Mask a címe. Szerintem inkább legyen az a csapat nagy behatása rá, hogy miattuk ráég a maszk és akkor tényleg konstans hordja, mivel nem tehet mást, mint az hogy kinyírják, de kinek mi. Arra számíthattál volna, hogy nem azért fizettek Ewan McGregornak, hogy egy maszkban rohadjon az arca végig, ahelyett hogy vele is eladnák a filmet…

  7. El is felejtettem milyen kreten banda a Warner igaz Mekare.
    Ne tegyél meg olyat főgonosznak akinek jellegzetessége a fekete maszk
    Ha nem hordja
    Erről az az ócska TV színvonal jut eszembe amikor a karakter jelmezere nincs pénz csak a nevet viseli

  8. Honnan tudod 30 másodperc egy kicsi bevágásából, hogy nem hordja, csak mer egyszer nincs rajta …én se hordatnám vele egyfolytában, mikor van olyan ember aki megnézi a trailert és annyit mond h jé ez a fiatal obi wan fickó, ez is benne lesz? ez még mindig egy üzlet és hollywoodban még arcra is fizetnek, képzeld batman meg pókember is leveszik a maszkot, pedig a film címe általában batman és pókember, nem bruce wayne és peter parker…ilyenen fenn akadni 30 másodperc után, hát ne legyenek nagyobb problémáid az életben azt kívánom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.