Nagyon pletyka, ne higgyetek neki: Harry Potter and the Cursed Child-film

Ha jól látom már a yahoo is megírta, de persze egy megbízhatatlan sitera hivatkozva, hogy a Warner Bros. adaptálni fogja filmmé a Harry Potter and the Cursed Child színdarabot. Méghozzá az eredeti színészekkel. Na ez utóbbi az, ami miatt végképp kételkedek a dologban, hiszen jó páran igyekeznek eltávolodni a franchisetól közülük. Nem utálják, vagy ilyesmi, csak láthatóan a múltjuknak tartják, ahonnan már tovább léptek.

Persze jöhetnek a “van az a pénz” felvetések, de például Radcliffe interjúit és filmjeit elnézve nem hiszem, hogy csak a zöldhasúak mozgatnák a színészetében.

A lényeg, hogy persze jókis szaftos pletykának érződik, de azon kívül, hogy pár producer biztos szeretné a dolgot, hiszen pénznyomtatás lenne ha összehoznák, egyelőre biztosan nincs a “hír” mögött semmi. Konkrétan ebből a tweetből fújták fel…

13 hozzászólás a “Nagyon pletyka, ne higgyetek neki: Harry Potter and the Cursed Child-film” bejegyzéshez

  1. A cursed child a HP univerzum meggyalázása volt. Őszintén bízom benne, hogy nem készül belőle film, vagy ha valóban felmerül, a színészek képesek lesznek nemet mondani.

  2. Én nem tartom elképzelhetetlennek, de csak a Legendás lények filmsorozat után, amikor nyilván további pénzeket szeretnének majd kisajtolni a szériából. Mivel kb. az eredeti széria után 20 évvel játszódik, így mondjuk nem is kell kapkodniuk, nyugodtan öregedhetnek a szereplők.

    Spoiler a sztoriból:
    *
    *
    *
    Mivel szerepel benne Piton, Alan Rickman hiányozna nagyon. Tehát itt egy elég érzékeny váltás lenne. Az megint más kérdés, hogy manapság nem gond újracastingolni legendás szerepeket. A nagyobb gond, hogy bár iszonyat cselekménydús maga a sztori, tartalmilag, minőségben, piszok gyenge – szerintem. De aztán ki tudja. Végül is, a Legendás 2. sem volt egy nagy eresztés. Rowling akárcsak Lucas meg még sokan mások szépen gyilkolják a saját műveik.

  3. Piton nem halt meg az utso reszben? tok ugy emlekeztem …

    oszinten szolva Rupert Grintbol meg Daniel Radcliffebol meg ki is nezem hogy ujra felvennek a talart de Emma Watson amilyen gyoker lett tuti csakazertis nemet mondana

    pedig szerintem 20 ev utan egy baromi nagy visszateres lenne, jo marketinggel es egy jo filmmel meg a top listakat is meghoditana bevetel teren

    cask rowlingot ne engedjek a forgatas kozelebe mert mindenkibol meleg less mire kijon a film

  4. Megmondom őszintén, simán nézném. A könyv szórakoztató volt a maga színházi módján, simán lehet hozzá írni minőségibb anyagot, hogy meglegyen a 2 órás játékidő.

    Plusz mivel kicsi esély van, hogy meg tudjuk nézni élőbe a színdarabot, meg lehetne filmesíteni, nyilván, ha kifutott a kinti teremből.
    Amúgy miért nem lehet eladni az előadás jogás nemzetközi szinten ? Mármint, lenne egy minőség kontroll emberke, aki megnézni, hogy mondjuk a Vígszínház hozza az elvárt előadás színvonalat, így Budapesten is mehetne. Nézettsége biztos lenne egy pár évadra.

  5. Szerintem ez teljes mértékben azon fog múlni, hogy Daniel Radcliffe mennyire okosan fektette be a lóvét amit keresett a hp filmekkel.

  6. Mate4182
    “Harry potter és az elátkozott gyermek” című könyvről van szó, ami nem időben (nem mindig) lineárisan követi az eredeti 7 sztori eseményeit.

  7. Lenne ráció benne! Amúgy a 7. óta forgatás szempontjából is eltelt 10 év, a bemutató óta 8, szóval öregedtek a színészek is annyit, hogy egy kis smink elég és mehet is a sztori.

    Amúgy a trió nem szerepel benne sokat, mivel a gyerekeik kalandjain van a hangsúly, szóval, ha be is vállalják, nem kell sok időt tölteni a forgatással.

  8. Maradjon is csak pletyka. Annyi baromság van benne, ami a Potter széria megcsúfolása.

    SPOILER!!!SPOILER!!SPOILER!!

    Voldemortnak van egy lánya Bellatrixtől…Miért, hogyan?
    Időnyerő tök ellentétesen működik mint a 3. részben…Alapból megsemmisült mind…
    Több helyen a könyv utolsó sorait köpi szembe: Albus Mardakáros lesz(holott Harry elmondja neki, hogy csak kérnie kell a süveget, UTOLSÓ mondat, hogy a sebhelye többé nem fájt, de itt azért mégiscsak és folytathatnám)

    SPOILER VÉGE

    A Fantastic Beasts-szel, akármilyen is volt a második, lehet gyarapítani az univerzumot, de ebben a formában ezt a darabot inkább ne.

  9. Elég sok múltbéli esemény tűnik fel a cselekményben, ahol az akkori srácokat max CGI-jal tudnák megoldani, vagy más színész játszaná, de utóbbi szerintem elég illúzióromboló lenne.
    Szívesen megnézném, de csak ha legalább az első 4 film szintjét hozná, mert David Yates rendezéseiből kiveszett az a varázs, amitől annyian megszerették.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.