The Lighthouse másodszor

Pattinson vs Dafoe. What. What? What. What! WHAT! A The VVitch rendezőjének új filmje egy világítótoronyban játszódik, ahol a két munkásnak sok titka van, és még baltával is rohangásznak kicsit.

Tényleg miért? Mert csak. A film végére kiderül biztos.

Bónusznak ez az interjú a szereplőkkel:

13 hozzászólás a “The Lighthouse másodszor” bejegyzéshez

 1. Nem nagyon tudom, hogy mit gondoljak erről.
  Van egyfajta nyugtalanító hatása. Kicsit Lovecraft, kicsit Poe. Nehéz belőni, mindenesetre kíváncsi vagyok. Pattinson végre kikupálódott mint színész, Dafoe-t meg szeressük.

 2. Még mindig nagyon várom ezt a filmet. Mondjuk ezzel a képi világgal már az elején megvettek. A The Witch is nagyon tetszett, szerintem ez se fog csalódást okozni.

 3. Csak nekem ugrik be jó pár régi magyar film ezekről a beállításokról? Amúgy elég sicknek tűnik, kíváncsi vagyok rá.

 4. Witch spoiler?

  Ja biztos kiderül a végére, még jó h a Wicth végére is kiderült minden es megkapuk a válaszokat h mi miért történt es mi a lényeg es mint volt azaz utolsó jelenet. Viccet félretéve manapság horrorba sci-fi-be nem rakhatnak normális lezárást ugye mert gáz. Akkor az igazi ha a kérdések nagy része nincs megválaszolva es egy zagyvaság a vége. Mert igy legalább el lehet mondani h micsoda mondanivalója van amihez persze megfelelő intelligencia kell mert aki nem érti az hülye hozzá. Ezeknél a filmeknél sztem a készítők jókat röhögnek mikor beraknak a végére egy zagyvaságot. Elvégre ez kell a népnek, mindenki azt lát bele amit akar pedig full üres. Legalabbb a sok sznob elmondhatja h ő márpedig értette mit akart közölni az alkotó es aki nem erti az nézzen Transformerst.

 5. Úristen, ezek az oldschool beállítások mekkorát ütnek! Iszonyat nagy reményeim vannak a filmmel kapcsolatban! Szigorúan mozis, az előzetes alapján totálisan megérdemli a megelőlegezett bizalmat. Ez a két “állat” szerintem most mindent kiad magából ezen a két karakteren keresztül. Á, imádom ahogy visszanyúlnak ezekhez a régi, klasszikus beállításokhoz!

 6. Hát ez nem. Az én filmem lesz. Már a trailert is attekertem. De biztos, hogy egyedi és különleges darab lesz.
  Bár nekem sajnos végig azon járt az eszem, hogy ebből az emberből, hogy lesz Batman?

 7. “Bár nekem sajnos végig azon járt az eszem, hogy ebből az emberből, hogy lesz Batman?”

  szerintem úgy, hogy színész. de csak tipp.

 8. Human
  Nem a színészi képességére, hanem a fizikumara gondolok. Folyamat gyozkodom magam, hogy jó lesz, de amikor meglatod vhol teljes valójában, hát elkeseredés. 20-30 kg izmot és 10 cm magassgot, meg Hollywood se pakol rá. Egyszerűen nincs meg benne a nyers ilyeszto erő. De befejeztem, nem terelem a commentet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.