Jurassic World anyag vasárnap: Battle At Big Rock

Colin Trevorrow bejelentette, hogy vasárnap (nekünk hétfő hajnal) egy 8 perces rövidfilm érkezik tőle, ami a Jurassic World (és így a Park:) világában játszódik. Szereplők: André Holland, Natalie Martinez, Melody Hurd, Pierson Salvador. Még poszter is van.

10 hozzászólás a “Jurassic World anyag vasárnap: Battle At Big Rock” bejegyzéshez

 1. A filmet eredetileg a Hobbs and Shaw előtt vetítették volna le. Még februárban az éves játékfesztiválon jelentette be a Universal ,hogy készítenek egy rövidfilmet a Jurassic Worldhoz és The Rock-ék filmje előtt vetítik majd le.

  Nyáron a Mattel még játékvonalat is kiadott a filmhez plusz eventek is voltak más JW játékokban.
  A filmben egy kifejlett Allosaurus fog harcolni egy Nasutoceratopssal amely elsőnek debütál a szériában. Az Allo pedig mivel felnőtt egyed másképp nézz majd ki mint a Fallenben lévő példányok , mert ott azok fiatalak voltak.

  Mint ismeretes végül nem került a mozikba a rövidfilm augusztusban ennek oka pedig az volt ,hogy a produkció átlépte a 10 milliós költségét és időre se készült el. Így a stúdió keresett neki egy megfelelő platformot. A cél pedig az ,hogy bővítsék az univerzumot.

  A CGI-on a JW stábja dolgozott és építettek egy dinót is plusz meglepetés állatok is lesznek. A forgatókönyvet pedig a JW3 írói írták.

 2. Világ legnagyobb kreténsége ez a dinók szabadon a vadonban sztori ami a Fallen Kingdom végével indult el. Max 20 állat szabadult ki, fajonként 1 darab. Kb 2 nap lenne levadászni az összeset aztán jóccakát.

 3. Király, várós!
  Olvastam róla egy interjút Colin Trevorrow-val: valahogy sikerült egészen titokban tartani az írországi forgatást, azért jött most meglepetésszerűen a dolog. A színészekre se adtak ki casting kérést, hanem a konkrét embereket hívták fel. Plusz lesz benne animatronics, yay :)

 4. 6: Attól ezek még mindig csak állatok, 2 perc kilőni őket és szevasz. Nem jelentenek igazi fenyegetést a civilizációra hiába próbálja ezt sugallni a film.

 5. Ezt átlehetne hidalni egy jó kis őskori vírussal amit visszahoznak az állatokkal és a bolygó lakosságának a felét kiirtaná

 6. Én egyáltalán nem bánom ezt a változást. Sőt, a koncepciót még érdekesnek is találom. Persze, ha jól lesz kivitelezve.
  És legalább nem lenne önismétlés, leragadván egy szigeten.

  Úgy vélem, akár jól is elsülhet. Ha jól megírják, nem ellaposítva a karaktereket. Lehetne belevinni valami társadalomkritikát, ami, valljuk be, az első rész óta elveszett a franchise-bòl.

  Plusz megnéznék egy Owen Grady – Alan Grant konfrontálódást. Asztronauta vs csillagász. :)

  Minden az íráson múlik. És az atmoszférán. Egy sima kalandfilm engem sem érdekel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.