A Midway második előzetese

Roland Emmerick. A Midway-i csata a II. világháborúban. Mi kell még? Robbantás? Nem A-Listás, de azért jó színészek? Égi harc? Lesz itt minden!

Prepare for Battle. Lehet a fentiből megint arra juttok páran, hogy negatív vagyok, pedig basszus, ott leszek csütörtökön szerintem veletek. Helyén kezelve simán lehet szórakoztató ez, csak ne vegye teljesen komolyan Emmerich.

human
írta
2019. 09. 13. 04:03
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “A Midway második előzetese” bejegyzéshez

 1. Ott leszek a moziban, az tuti. A “ne vegye teljesen komolyan Emmerich” részre viszont nem vennék mérget a trailer alapján. Se egy poén, se egy félmosoly. Maximum a szokásos “katonák viccesen beszólogatnak egymásnak” még el tudok képzelni, de ez a film jóval inkább a pátoszra megy rá, kizárt a “Will Smith bemos az aliennek” típusú jelenet. :)

 2. @AZso: pár napja belenéztem Emmerich rendezte “Az elnök végveszélyben” című alkotásba. A CGI ott se volt tip-top, sőt…

 3. De jó hogy nem nekem kellett elsőként leírni. Szerintem is túl steril és igen, ezt teljesen komolyra veszi.

 4. + 1 túl steril
  Meg majd szerintem a zene sokat nyom a latba.
  Pearl Harbor soundtracket mindmáig gyakran újrahallgatom, és abban nem csak egy zene tökéletes, hanem az egész album.

 5. Sajnos még mindig tisztán emlékszem, hogy a ID2 és a 2012 is egy lélektelen, iszonyat buta és egyáltalán nem szórakoztató hulladék volt. Nehéz bízni így a minőségben.
  A látványról annyit, hogy ézzétek meg a Pearl Harbor trailert, komolyan mondom látványban valahogy életszerűbb, pedig 2001-es.
  https://youtu.be/oGYcxjywx0o

 6. Nagyszabású, történelmi kosztümös filmek ma már ritkán készülnek, úgyhogy ha szembejön egy, jól megnézem, de tényleg nehéz szó nélkül elmenni amellett, hogy a tengerentúli készítők szerint egy háborúban mindenkin makulátlanul tiszta egyenruha van, és a repülők, meg a hajók is ragyognak a napfényben. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.