Queen & Slim újra

Még egy előzetest kapott a modern Bonnie and Clyde történet, amiben meghal egy túlkapást elkövető zsaru, és ezért menekülni kell a főszereplőknek. Mivel önvédelem volt, így bizony egyre többen állnak melléjük idővel.

How are you gonna outrun the police.

human
írta
2019. 09. 13. 10:51
megjelenés

hozzászolás


4 hozzászólás a “Queen & Slim újra” bejegyzéshez

  1. Boonie és Clyde hidegvérű gyilkosok voltak, szóval ez nem modern Bonnie and Clyde történet egyáltalán.

  2. ÉRdekel a film, mert jónak néz ki, biztos feszültség dús és izgalmas lesz, de annyira erőltetett ez a rasszista rész.. nyilván okkal, de ilyenkor az ilyen témáknál valahogy mindig elfelejtik azt is, hogy miért is alakult ki ez a túlkapás..

  3. nem felejtik, a rasszizmus miatt alakult ki, és a rendőrök folyamatosan lőnek le ártatlan feketéket is. gondolom erről szól.

    KicsiSaguaro: a párhuzamot valszeg azért emlegetik, mert a rendőrök üldözik őket, nagy hajtóvadászat, miközben a nép bújtatja és élteti a párost. valamiért Bonnieékat is sokat szerették, de kijózanításnak nyilván ott van a Highwayman film.

  4. “nem felejtik, a rasszizmus miatt alakult ki, és a rendőrök folyamatosan lőnek le ártatlan feketéket is. gondolom erről szól.”

    Hát ami azt illeti erről mind a két fél tehet, nyilván van egy rasszista réteg, de mi van azokkal a zsarukkal akiket intézkedés közben lőttek le? A mai PC hangulatban igenis demagóg szerintem ez a film.. sorry ha offense volt az első komment (szerk.re gondolok) de ez a trustgod rendszám annyira “mehh” ennyire nem kell a szánkba rágni a dolgot..
    (btw, a Crash c. filmnél kevesebb jobb van szerintem ebben a témában)

Comments are closed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.