A gyilkosság összehozza a családot

A Knives Out kiforgatja a Whodunnit zsánert, de aztán mégis szállítja a nézőnek, amire vágyott. Valami ilyesmit sugallnak a fesztiválokról érkezett kritikák.

Ezek meg a szereplők.

human
írta
2019. 09. 17. 11:11
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “A gyilkosság összehozza a családot” bejegyzéshez

  1. Ha jól emlékszem az előzetes idején nyv adásban valami ilyen hangzott el erről a filmről: totálisan felesleges. Nálam meg az év filmje esélyeseként gördül majd be. Aztán persze lehet kiderül róla hogy csak egy közepesen langyos történet de addig amíg nem láttam én bizakodom.

  2. Természetesen nem. ;) Csak kiadtam magamból mivel mindenkinek más a felesleges és pont ennél nem éreztem jogosnak az előre leszólást. Főleg az idei évben amikor szinte csak az ősz hoz csemegéket.

  3. Igazi kis csemege lesz ezba film. Már a szereposztás miatt megéri, plusz a zsanerek keverése és kiforgatasi miatt is jónak ígérkezik.

  4. zseniálisak a színek. Kíváncsi leszek, mit tud hozni. Valami amcsi oldal (nem az ign:D) lehozott egy listát a jelen állás szerinti Oscar esélyesekről, rácsodálkoztam, hogy beválogatták ezt is.
    Potyaoscar Craignek?:D Esetleg forgatókönyv?

  5. Jók ezek a képek, nagyon megragadják a szemet. Szokatlanul túlzsúfolt és harsány az összes, de valahogy mégis jól néznek ki. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.