Képeken Arnie sötét sorsa

A Total Film szállított pár új képet Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton duójáról a nem is olyan sokára mozikba kerülő Terminator: Dark Fate-ből.

Bocs a bekattintóktól, a teljesség miatt van itt a harmadik kép, de a főoldalra nem akartam.

12 hozzászólás a “Képeken Arnie sötét sorsa” bejegyzéshez

  1. Imádom az első kettőt de Arnie itt már több mint kínos sajnos. Linda is egy vény szatyor az újak meg inkább ilyen kutyámajom jellegűek. Tim Miller nagy pofával nyilatkozgat, hogy milyen rosszul sikerültek a folytatások. Hát apám a tiéd is legalább olyan fosnak tűnik.

  2. Nem tudom nem várni a filmet, de Svarci tényleg nem kellene már bele terminátorként, mert ha lesz is valami darkos hangulata, ami hiányzik az első két rész óta, ez már önmagában agyonveri sajnos.

  3. Továbbra sem tűnik bizalomgerjesztőnek, de azért, nem temetem el teljesen. Lehet a fan oldalam miatt van, az első két részt nagyon szerettem. A harmadik korrekt volt, ami azóta készült, az meg van… Ez pedig, erőltetett tűnik, de majd meglátjuk.

  4. Mindenki elfelejtkezett Edward Furlong-rol? Pedig a Dark fate-ben ő lesz John Connor ismét! Itt sem beszéltek róla és az előzetesekben sem mutatják, de miért nem?

  5. Mate815:
    John Connor karakterét T2 után is folyton meggyalázták. Kivéve a 4. részben, csak ott meg a film volt egy kicsit erőtlen.

  6. 8: Nem John Connor karakterét alázzák hanem konkrétan a filmet. Ha a T2 eseményei után pár napra megölik akkor az egész filmnek nem volt semmi értelme, hiába volt minden. Nem szeretem az ilyet. Ha csak olyan sztorit tudsz kitalálni ami semmibe veszi az előzményt inkább ne tedd.

  7. Szar a konnor…. annyira szeretném, hogy még a főcím alatt fejbe lőnék, majd átmenne rajta pár tank, a maradéka pedig mehetne az olvasztóba. Ennyire irritáló fejet/hangot/affektálást még nem láttam/hallottam. Már most rühellem. Mért kellett bele? Amúgy a kis huaníta ki lenne, akit a gonosz gyurmanátor meg akar bántani de keményen?

  8. Mekkora utálat van a film iránt ( nem csak itt) én sem vagyok oda azért, amik T2 után készültek, de még azok is jobbak ( nem kellene hasonlítani de :-)) mint egy Amerika kapitány vagy egy Avengers.
    Nekem biztosan.
    Aztán remélem nem feleslegesen védem a Dark Fatet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.