Heti bemutatók: szeptember 19.

Na végre! Nem csak Brad Pitt jött meg, de Rambo is, van választék. És milyen jó, hogy a Goldfinch bemutatójával vártak, hiszen már látjuk mekkora bukta, nem kell bánkódni, amiért nem fér bele a héten.

 • Rambo V. – Utolsó vér (Rambo: Last Blood) – Rambo. Vér.
 • Az Aranypinty (The Goldfinch) – festmény, komolykodás.
 • Ad Astra – Út a csillagokba (Ad Astra) – Pitt. Űr.

human
írta
2019. 09. 19. 14:01
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Heti bemutatók: szeptember 19.” bejegyzéshez

 1. Rambo összes részét megnéztem a héten. Felkészültem az 5re.

  SPOILER?

  Bár a beérkező kritikák és vélemények alapján nagyon lassu és melankólikus ami nem lenne baj de az igazi akció a végén lévő összesen 6 perc elég kevés.
  Na mind 1 szombat mozi.

 2. Valaki aki már látta esetleg, tudna segíteni, hogy az Ad Astra-t IMAX-ben magyarul vagy 2D-ben angolul éri meg jobban megnézni?
  Anno Dunkirk-nél azért nem zavart a magyar IMAX mert viszonylag keveset beszéltek és ott tényleg a látványon volt a hangsúly.

  Tudom, hogy az Ad Astra is látványos, így a kérdés, hogy mennyire.

 3. Rambohoz szerintetek elég, ha csak az elsőt láttam? Azt egy értékes filmnek tartom, de a többi részről nagyon sok rosszat hallottam, és nem szívesen nézném meg őket, ha valóban nem viszik tovább az első film szellemiségét. Szükséges lehet ezek ismerete a Last Bloodhoz?

 4. @Shannen: Ma láttam az Ad Astra-t, én mindenképp azt mondanám, hogy inkább angol. Látványfilmnek vártam, de nem az, bár vannak benne szép jelenetek. Nekem nagyon tetszett, és nem a látvány miatt.

 5. Megvolt a Rambo. Lesz róla kritika vagy kibeszelő?

  Jaon

  Egyik részt sem kell látni hozzá, önmagában is megáll. Viszont aki gyerekként látta a régieket, annak mindenképp dob hozzá a nosztalgia faktor.

 6. Ad astra IMAX, pipa, nem tesz hozzá semmit az IMAX, véleményem szerint, direkt “elmosódott” a jórésze. A film, no hát nem erre számítottam, de Brad elviszi a hátán, mondjuk néha kissé sok is volt belőle…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.