Hollywood egyik legsikeresebb producere Star Wars filmet fejleszt

A Disney megerősítette, hogy Kevin Feige filmet fejleszt a Lucasfilmnek is. Elvileg már nyáron beszéltek róla, és Kathleen Kennedy-vel közösen csinálja, igyekeznek megtalálni a Star Wars új útját a Skywalker saga lezárása után.

We are excited about the projects Kathy and the Lucasfilm team are working on, not only in terms of Star Wars, but also Indiana Jones and reaching into other parts of the company including Children of Blood and Bone with Emma Watts and Fox. With the close of the Skywalker Saga, Kathy is pursuing a new era in Star Wars storytelling, and knowing what a die-hard fan Kevin is, it made sense for these two extraordinary producers to work on a Star Wars film together.

Nyugi, már csak 3 hónap és bejelentik, hogy Riann Johnson nélkül folytatják, csak most tuti a “semmi bökkenő ne szivárogjon ki” módban vannak, nem akarnak negatív sajtót utóforgatásokkal vagy kreatív nézeteltérésekkel.

human
írta
2019. 09. 26. 13:15
megjelenés
24
hozzászolás


24 hozzászólás a “Hollywood egyik legsikeresebb producere Star Wars filmet fejleszt” bejegyzéshez

 1. Nyugi, már csak 3 hónap és bejelentik, hogy Riann Johnson nélkül folytatják

  Ámen!

  Nem mondom, hogy a Marvel Univerzummal minden okés, főleg a mostani 4-es vonal nem jön be annyira, de azért az első 10 év korrektül össze lett rakva kreatív szemszögből. Bár azért remélem, hogy nem simán csak copy-paste-lik a Marvel rendszert egy SW univerzumba.

 2. “remélem, hogy nem simán csak copy-paste-lik a Marvel rendszert egy SW univerzumba.”

  pedig az lesz :D

 3. Feige elsosorban a Marvel rajongo enjenek es nem a zsenialis produceri skilljeinek koszomheti hogy siker lett az MCU.
  Nem tudom hogy ez mukodne e neki a SW vilagaban aminek tudtommal nem valami egetrengeto fanja

  #rianegyfos

 4. Feige szakmája legjobbja. Az egyik legjobb szakember jelenleg Hollywoodban szóval várom mit alkot.
  Aki mást állít, ott bajok vannakm

 5. Nem tudom elképzelni,hogy bármi olyasmit csináljanak ami a rajongók döntő többségét pozitívan érinti majd.
  Már Benioffék sem jó hír a népnek a GoT utolsó évada miatt.

  Feige nem tudom,hogyan osztja majd meg a figyelmét a projektek között,de azt értem,hogy miért őt akarják egy ilyen fontos franchise közelében tudni.

 6. Nem kétlem , hogy kiesik majd Rian, de érdekes lesz megszabadulni tőle, miközben majd éppen mindenki el lesz ájulva a Knives outtol.

 7. “A ponyvaregényért is mindenki odavan, mégse lenne jó egy Tarantino SW film, szerintem”

  Hát dögöljek meg de én tuti előbb megnézném a Tarantino féle SW-t mint a Rian féle trilógiát. Lehet nem passzolna az univerzumba, de legalább lenne benne pár jó párbeszéd. Ez már rögtön valami olyan amit a Last Jedi 2 óra alatt sem tudott felmutatni.

  A hír kapcsán: Igazából örülök neki. Kevin Feige szerintem messze a legprofibb a franchise építésben. Nem vagyok MCU rajongó egyáltalán, de őszintén? Azok a filmek legalább látványosak és szórakoztatóak a maguk középszerűségével együtt (tisztelet pár kivételnek) ami máris több mint amit az eddigi SW filmek alkottak. Mondjuk az Ep7 legalább szórakoztató volt. Az R1 meg egész látványos.

  Plusz még annyi, hogy legyen már végre valaki aki alkot egy hosszú távú tervet az SW számára, mert ez a “mindenki csinál amit akar” felfogás olyan szinten rontja az élményt…

 8. Jójó, én is megnéznék egy tarantinos SW-t!! Akartam egy rendezőt írni, aki nem illik a SW-hoz, és ő jutott eszembe. De azért remélem értettétek, hogy mit akartam vele írni :)

 9. Az MCU-t jól összefogta, szóval én pozitívan értékelem a hírt, csak kicsit későn jön. Elég döcögős időszak után kell összekalapálnia az SW univerzumot. Remélem sikerül feledtetnie ezt az időszakot.
  Ami bennem felmerült a hír kapcsán, hogy ez vajon Kathleen Kennedy búcsújának finom előkészítése? Riann Johnson kapta a legjavát, de Kennedyre is jutott kritika az új filmek kapcsán. Ő kevésbé van talán előtérben, mint a rendező, és bár a premier előtt biztos őt sem fogják kirúgni, de mivel ő átível a filmek mögött, jobban elő kell készíteni a szakítást. Bár a végén így is hivatkozhatnak majd a kreatív nézeteltérésre a két dudás kapcsán.

  Mate4182
  “Feige elsosorban a Marvel rajongo enjenek es nem a zsenialis produceri skilljeinek koszomheti hogy siker lett az MCU.
  Nem tudom hogy ez mukodne e neki a SW vilagaban aminek tudtommal nem valami egetrengeto fanja”
  Ott van a hírvben is
  “and knowing what a die-hard fan Kevin is”

 10. Hm… Szerintem tökéletes az időzítés. A Skywalker cuccok lezárva, sajnos a Star Wars Story-kat kinyírta az EP 8 utáni őrjöngés, pedig nekem a Solo és a köré épített világ bejött. Azt lehetett volna tovább vinni.
  Tarantino féle SW működhetne valóban ha ilyen űrwesternes, alvilági cucc lenne. Bár előbb lássuk mit alkotnak a Star Trekkel.

  Az újkori SW szapulásával meg továbbra se értek egyet, mármint hogy bármit besároztak vagy tönkretettek volna. Ha szigorúan vesszük azt maga Lucas megtette az előzmény trilógiával. Nem azt mondom, hogy az SW7 hibátlan lenne, de legalább egy szép másolat, és tudott hozzáadni ahhoz, amit Lucas alkotott korábban (kizárólag látványban és részletességben). AZ EP 8-ban meg voltak nagyon nekem nagyon tetsző ötletek, de attól még egy nagyon ostoba film lett.
  Az EP 9 meg meglátjuk mit tud nyújtani. Én nem temetem. Meg fogom nézni és ismerve JJ-t valszeg tetszeni is fog.

 11. Na, most már lehet, hogy Brie Larson is jön a SW-ba? Csak, hogy Luke-t idézzem: Noooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 12. Számomra igazán az furcsa hogy több szó esik már szinte a távlati tervekről,meg a leendő sorozatokról,mint a 9.részről. Ez olyan mintha előre menekülnének,mert a film nem fogja azt hozni amit kell

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.