12 hozzászólás a “A Star Wars Jedi: Fallen Order történetére koncentráló előzetes” bejegyzéshez

  1. Egynek jól néz ki, bár igaz, hogy ezt a szintet 5 évvel ezelőtt is már megütötte néhány játék (pl Arkham)

  2. Én csak abban reménykedek, hogy jó történet lesz, mert ez az az időszak, ami a gyengém. :D

  3. Örülök, hogy végre valami új SW játék készül, viszont az szomorú, hogy szerintem a 1313 demoja jobban nézett ki minden szempontból ennél. Ha a mozgás nem lenne olyan feltűnően bénácska, akkor azt mondanám, hogy a játék The Force Unleashed 2 szint, bár ott sem voltak ilyen “műanyag fejű”, rajzfilmes mimikával felvértezett karakterek.

  4. Soulsborn irányítás-mechanika lesz. Igazából tökre nem értem a fanyalgókat, grafikailag aláírom, hogy nem a legerősebb, de szerintem egyáltalán nem olyan vészes ez a mozgás. Sőt, akárhányszor nézem meg ezeket a részeket ez messze van a nevetségestől.. Amúgy meg a Respawn heggeszti a játékot, az EA csak kiadó.

  5. A fanyalgóknak vajon van-e olyan gépe, amibe i9-es proci és RTX-es kártya duruzsol? Nincs? Akkor mire fel ez a nagy hőbörgés, hogy a grafika ótvar? Mellesleg ha a story tényleg jó lesz, akkor a grafika másodlagos. Inkább legyen gyengébb grafika és ütős story, mint fordítva.

  6. A Star Wars 1313 még ehhez képest is baromi jól nézett ki, nagyon ígéretes volt. Ráadásul az még UE 3.9-el készült. Szerintem a grafika az egynek elmegy kategória, viszont az animációk tényleg gyengék. A főszereplőnek olyan mintha csak egy keze lenne, ahogy gameplayekben megfigyeltem, szinte csak a jobb kezét használja a balt alig.

    Lehet csak én érzem úgy, de a Jedi Outcast-nél talán nem is lehet jobb SW játékot csinálni.

  7. A maga idejében nagyon jó volt, most is szerintem élvezhető, de a Katarn féle Jedi játékokban az az animáció azért eléggé clunky..

  8. Viszonyítási alapnak hoztam csak fel, nyílván megvénült az a játék is. Én arra céloztam, hogy összességében, és nem technológiai szemszögből nézve, lehet ez sem lesz jobb, mint az az egy régebbi játék. Nem tűnik ez sem rossznak, csak egy olyan “elmegynek”. Majd megjelenés után meglátjuk. A fénybunkót pedig én sem komálom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.