Közeledik a Marvel és a Sony álláspontja

Nézd már, a pénteket nem csak a szar hírek temetőjének használják a PRosok? Tegnap este megegyezett a Disney (Marvel) és a Sony, és ma reggel (odakinn reggel) be is jelentették, hogy Kevin Feige lesz a harmadik új Pókember filmnek a producere, ami 2021 júliusában kerülhet majd a moziba. Tom Holland persze visszatér.

Ugye nyáron kiderült, hogy a Marvel 50%-kal akart beszállni az eddigi 5 helyett a finanszírozásba, na meg a profitba is, amire a Sony még nemet mondott. A Variety forrásai szerint végül 25% lesz az új megegyezés. Valahol persze mindkét cég érthető, a Marvel talpra állította Pókember karakterét, szóval az 5% nem tűnik erősnek (bár az összes termékjog a Disneynél volt, a kisfiúk Pókemberes füzete meg minden), de az 50% is vicc lett volna valahol, így a Sony elutasítása is sima ügy volt.

A megállapodást még arra is kiterjed, hogy 1 MCU filmben is feltűnik majd Pókember.

21 hozzászólás a “Közeledik a Marvel és a Sony álláspontja” bejegyzéshez

  1. Na majd jöhetnek a kommentek meg a kritikák hogy csak azért lesz jó a film mert Feige a producer. Mert ugye eddig temetve voltak az új filmek. :D Majd megint az lesz mindenhol hogy a nép akarata érvényesült ezért egyezkedett a Disney közben ide a rozsdást hogy már a múltkori hepajnál tudták mi lesz a vége csak látni akarták a véleményeket.

  2. Nem megmondtam? Parasztlázítás volt az egész.
    A Sony meg a Disney PR csapata kb. szarrá röhögték magukat az embereken.

  3. Így kérdéses hogy a Madame Web és a Venom 2-vel mi lesz, szerintem mind a MCU-ban mint a Sony Spiderverseben hamar jönni fog a multiverzum hogy lehessen átjárogatni Pókicának anélkül hogy mondjuk egy Mobius hivatalosan is MCU film legyen.

  4. Szerintem itt a Disney hátrált meg,megint. Inkább kevesebbet kérnek, viszont szerintem még mindig a legkedveltebb karakter cuccait arulthatjak.Na meg persze a filmek.

    Volt a gunn felé dolog.
    Brie is kitett magáért.
    Most ez.
    Na meg a világ összes pénze is kéne nekik.
    Lehet hogy szarul jártunk volna, megint Sony pók filmel, de azért ezért a tini nyomi pókember se egyszerű.

  5. És mi a helyzet Venommal meg társaival? Ott is összeolvasztás van, mert már nem tudom követni.

  6. Wolfwings: Valszeg (ahogy sokan írják) meglépik a multiverzumot és behoznak mindenkit. Talán venom-nak is lesz egy saját Pókembere.

  7. Majdnem biztos vagyok benne hogy multiverzum miatt es a szent pc miatt is Miles Morales jon. Csak ne Will Smith fia legyen az.

  8. Nagyszerű hír, biztam benne, hogy marad a karakter az mcu-ban.
    Egyébként azt is olvastam, hogy ez mellett szerepel majd a Sony filmjeiben is mind pl a Venom. Tehát a karakter átjárhat majd a két univerzum között.

  9. A hir legjava nem a harmadik poki film. Az igy is ugy us elkeszult volna. A nagy dolog az hogy akkor ezek szerint az MCUban sem kell változtatni es megtudjuk mi lesz most hogy poki valodi neve nyilvanos. Nem kell ugy tenni a tobbi filmben mintha pokember sosem letezett volna stb stb

  10. @3.DarkEagle: Csak az első mondatodra szeretnék reagálni, de lehet, hogy egyetértesz.
    Kevin Feige elképesztően jó producer. Ha egy felelős vezető alatt egy “termék” népszerű és sikeres lesz, arra rá lehet mondani, hogy szerencse meg stb., de ha éveken keresztül tart a sikeresség, akkor az mögött már tudás van, és ez tény.
    Természetesen ennek az ellenkezője is igaz, tehát ha tartósan csökken a siker, akkor arról is a felelős vezető tehet. Ez is tény.

  11. Jó, jó megegyeztek – akkor viszont hozzanak össze egy jobb filmet, mint ez a Far From Home, mert ez kínosan rossz volt. Mondom ezt úgy, hogy a Homecoming-ot imádtam.

  12. Kinek mi, én pl nagyon imádtam a Far From Home-t, az egyik legjobb Pókember filmnek tartom, Mysterio pedig zseniális lett.

  13. Nem csodalkoznek ha a pletykak menten tenyleg jonne a multiverzum, mivel a ket pokember, a ff4 es az xmen szepen felepitheto lenne egy ultron-visszateresre raepitett galactus-sztorival.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.