Pletykák is vannak a Pókember hírhez

Ami eddig biztos: a Marvel és a Sony megegyezett abban, hogy még egy MCU filmben feltűnik Pókember, és az új Pókember filmekből trilógia lesz Kevin Feige producerkedésével, jön a harmadik rész a Far From Home után.

A pletykák? A Deadline szerint esély van egy megosztott univerzumra a két stúdió között, ami azt jelentené, hogy a Venom 2 és a Sinister Six is kapcsolódna az MCu-hoz valahogy. Nem nagy átfolyás lenne, csak amolyan egymásról tudomást vevés. Erre utalt Feige?

He also happens to be the only hero with the superpower to cross cinematic universes, so as Sony continues to develop their own Spidey-verse you never know what surprises the future might hold.

Kevin Feige

Ezen kívül még az van, hogy elvileg a Homecomingot és Far From Home-ot rendező Jon Watts visszatér. Ez elvileg nem volt biztos eddig.

7 hozzászólás a “Pletykák is vannak a Pókember hírhez” bejegyzéshez

  1. Elég béna megoldás lenne. Kb. mint a Marvel Netflix sorozatokban, amikor kalapásos figurára, nagy zöld alakra, meg NY-i balhéra utalgattak anélkül, hogy konkrétan kimondták volna a neveket. Eleinte vicces, de utána inkább kínosnak tűnik.

    És azzal a pletykával(?)/információval mi van, hogy akár van megállapodás akár nincs, az idő hosszabb távon a Disney-nek kedvez, mert a Sonynak elvileg olyan szerződése van Pókember jogaira, hogyha valaki megveszi őket akkor a jogok visszaszálnak a Marvelre? És van rá esély, hogy pár éven belül vki (pl. Apple-t emlegetik, de akár Netflix, vagy Amazon) megveszi őket, ahogy a Disney a Foxot.

    Én legalábbis erről eddig nem hallottam:
    https://www.forbes.com/sites/markhughes/2019/08/21/how-the-marvel-sony-spider-man-dispute-will-be-solved-one-way-or-another/#4490f9376b50 (18. bekezdés)

    “I’ve written previously about the fact Spider-Man is the most important IP Sony has, so much so that without it Sony’s financial situation would be weak. It’s also no secret that Sony Pictures is likely to wind up bought by another company at some point in the next couple of years, for all of the reasons the much larger and more successful 20th Century Fox did the math and realized they couldn’t compete longterm in a marketplace requiring a larger stable of branded IP, global multimedia footprint, and marketing power than Fox had, relative to more financially successful and IP-laden studios. If and when Sony winds up in a merger with a company like Netflix, Amazon, or Apple, the Spider-Man IP will revert back to Marvel — and it’s unlikely anyone currently involved with the IP at Sony will get a dime when that happens.”

    https://www.screengeek.net/2019/09/17/spider-man-mcu-apple-sony-deal/

  2. Szerintem egy multiverzumot fognak létrehozni, ahol több Pókember van, így bedobják Póki különböző verzióit, ezért is jön egy Madame Webb-film. Szóval az MCU nem lesz hatással a többi sonys-pókis filmre.

    Én már annak is baromira örülök, hogy végre valakinek eszébe jutott egy ilyen überhatalmasmegagiga filmes univerzumot megálmodni, ráadásul még tévésorozatok is érkeznek mellé. Belegondoltatok, hogy mekkora írói és szervezói munka megcsinálni egy ilyet? (És még így is sok az ellentmondás, lásd Endgame.)

  3. 1. Szerintem a pókos jogok még nagyon sokáig nem szállnak vissza a marvel-re.

    2. Nem hinném, hogy a SONY legyen akármilyen veszteséges is … eladná a studiót ….

    3. Figyeljétek meg hogy pár év és egy filmen belül láthatjuk Toby-t Andy-t meg Tomot pókemberként :D

  4. Én azt nem értem, hogy a SInister Six film egyáltalán hogy lehetne nem az MCU része?…már az első Pókember filmben elkezdték felépíteni a karaktereket (Sokkoló, Skorpió, stb.), akikből majd összeállhatnak.

  5. Abbol lesz Sinister Six akibol csak ok szeretnek. Kell 6 kulonbozo genya. A kanon nem szamit, mivel az mcu amugy is a 616-nak es az Ultimate vilagnak az elegye. Is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.