6 Underground-előzetes: How Michael Bay Stopped Worrying and Love Explosions More

A fentit a film főszereplője Ryan Reynolds követte el persze. És tényleg, ebből a trailerből a szokásos Bay-ség süt, az “ez a jelenet cool lesz” módi filmkészítés.

A történet? A videóból nem annyira derült ki, de pár milliomos halottnak tetteti magát, és rosszfiúkat intéz el.

A pénzt a Netflix tolta a projekt alá, és decemberre mindenki vegyen nagyobb tévét? Vagy kivetítőt?

Magyar felriattal:

DVD-n is körbeküldik majd:

23 hozzászólás a “6 Underground-előzetes: How Michael Bay Stopped Worrying and Love Explosions More” bejegyzéshez

 1. Ez nekem csont nélkül eladta. Végre Bay és nem Transformers! Wowowowow!
  Már most imádom. N

 2. Armin legsz*rabb rádióslágerét nagyon bele kellett ám metélni. Ez lesz az új előzetes trend? Pedig a Bad Boys trailerben is csak idegesítő volt. Aztán valami sztori is legyen ne csak látvány és akkor nézhetnénk is már mondjuk most azonnal!

 3. Au revoir, Shoshanna! :) Végre megint valami elszállt akciófilm Baytől, biztos jól fogunk szórakozni rajta.

 4. Bay megcsinálta az új Bad Boys filmjét? Remek ajándék lesz számomra Karácsonyra. Már most nézném.

 5. Tiszta hülyeség, hogy ez a netflixre megy, ordít a moziért. És sajnos így blu-ray sem lesz belőle.

 6. Vége az a mágneses rész eléggé wow. Adom hogy netlfix mert nembiztos hogy rohannék rá moziba ahogy 1 Bwy filmért sem rohantam soha. De legalább nem a 36. Transformerzt rendezi. Végre egy jó kis alciófilm és igen ahogy fent is írták valahogy ilyennek kéne lennie a BB3nak mert azt a trailert 1x láttam és már elfelejtettem annyira jellegtelen de ez meg tele volt jó pillanatokkal ami simán megmarad.

 7. SÓÓÓSÁNÁÁ \o/ Tényleg ordít a moziért, Bay le se tagadhatná😁
  A zeneválasztás rémes, de amúgy jah..olyan Bayes. Megnéztem volna moziban

 8. Szerintem az összevágása nagyon tréé, idő 3:17, bőven elég lett volna 2:30 mert amikor pörög már a vége beleraknak egy kivágott jelenetet ami valahogy nem oda illik, hiába érdekes jelenet.

  Alapból tetszene, de egy óriási elméleti/lelki/megértési baki ütközött a fejemnek ami nagyon nagyon abszurddá tette a filmet. Megjátsszák a halálukat, hogy “szellemek” lehessenek és emiatt kedvükre öldökölhessék a rossz embereket. Mivel kétszer is emlegették, hogy “bad guys”, gondolom csakis rossz embereket.
  Amellett nagyon kiemelték, hogy milyen szuper “meghalni”, mert nem kell az unalmas hétköznapokat (barátok és család) élni.

  Kérdem én, mi a francért vállalnád fel azt, hogy új életet kezdesz aminek csakis az az értelme, hogy rossz embereket ölj meg, emiatt egy “szebb világot teremts”, ha maga a világot untad?
  Megértek egy Punishert vagy bármilyen szuper-/antihőst, akinek megvolt a tökéletes unalmas hétköznapi világa, de ezt elvették tőle a gonoszok, emiatt bosszút esküdött, de ezek az emberek így bemutatva csak a LOL miatt csinálják, mert unatkoztak. Sokkal hihetőbb, hogy csak össze-vissza ölnének és próbálnának bulizni és akciózni semmi cél nélkül, mint hogy ilyen “magas célért” dolgozzanak törvénytelenül.

 9. A Pain & Gain-t és a 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi-t is imádom. Remélem legalább olyan jó lesz, mint azok.

 10. Engem megvettek ezzel az előzetessel, pont jó lesz szentestére az agyonismételt karácsonyi filmek helyett :)
  Jobban tetszett mint a Bad Boys 3 trailere.

 11. STORROR ARMY

  nem mondom 100%ra de szerintem nagyon valoszinu hogy a Storroros sracok is kozremukodtek a filmben ami nalam abszolut az ev legjobban vart filmjeve teszi !

  en sem ertem miert nem kuldik moziba…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.