Csak egy logó, de Mortal Koooombat

Ez a kiáltás örök. Mármint ami a dalban van az. A producer ugye James Wan, mindehova az ő nevével kerülnek ki a Mortal Kombat anyagok, de a rendező valójában Simon McQuoid. A történet… egy csávó felismeri a saját potenciálját ahogy egyre előrébb jut egy dimenziók közötti harcművészeti viadalon.

Szóval itt a csapó, amin a logó is megnézhető.

7 hozzászólás a “Csak egy logó, de Mortal Koooombat” bejegyzéshez

  1. Tetszik, hogy véres. Remélem jól sikerül a film és kellően brutális lesz. Amúgy bírom a régi filmet is, az első részét. Jöhetne belőle egy blu-ray.

  2. szerintem az elso egyaltalan nem volt olyan rossz ahogy az emberek nagyresze emlekszik ra. persze nem volt rendes cgi meg a szineszek se az academy awardsrol ugrottak be szerepelni de jo volt!

    sot kovezzetek meg en gyerekkent meg a masodik reszt is szerettem :D

    amugy a masodik resz leggagyibb effektjeit is kivesezik az egyik VFX artists reacts videoban a Corridoros sracok!

  3. Engem az MK filmekben már gyerekként is az zavart, hogy olyan arcokat válogattak össze, akik oltárira nem tudnak bunyózni.
    Éppen ezért jött be az MK sori, ami bár színészileg pocsék volt, viszont annál jobb bunyókkal volt tele és a sztori is odab*szott a végén.

  4. Wittgen:
    Azért Chris Casamassa (Scorpion) és Robin Shou (Liu Kang) tudtak bunyózni. Meg még a Sub-Zerot alakító francia színész is. A többi nem. Viszont a film hangulata ott volt a szeren. A második részben még rosszabb színészek voltak, de több jó bunyó (maga a film amúgy nagy rakás szar volt). A sorozat nekem nagyon tipikusan kilencvenes évek beli sorozat volt a rejtekhelyén ármánykodó főgonosszal, aki mindig a hősök életére tör. A hősökére, akik nem csinálnak semmit, neü tartanak sehonnan sehová, caak annyi dolguk van, hogy hárítsák a gonosz mesterkedéseit.
    Ideje lenne már egy újabb jó MK filmnek a 95-ös után…

  5. Ha ez nem lesz minimum Hard Rated R el se kezdjék. Annak úgy nincs értelme hogy pg13as buzulást csinálnak. Persze a vér a földön bizakodásra ad okot de tuti nem fognak olyan kőkemény brutális kivégzéseket tolni mint a játékban.

    Jah éa csendüljön fel a classic song köszönöm.

  6. kb 1 hónapja néztem meg újra az elsőt kb harmincadszorra párommal, aki most látta először :D
    én még mindíg gyermeki vigyorral néztem végig

    bizakodó vagyok, hogy lesznek classic bunyók és nem minden CGI lesz

  7. Nagyon kíváncsi vagyok mit hoznak össze.Nem csoda hogy a producer nevével tolják a cuccot.A vizes fiúcskával baromi nagyot alkotott.Vele lehet jó irányba fognak haladni a dolgok.És R-el lenne igazi a móka.A csapó előtti vér cseppek adnak valami reményt erre vonatkozólag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.