Terminator: Dark Fate új előzetesben

Több dolog is van, egyrészt egy spanyol trailer, amiben új képsorokat is láthatunk a nemsokára érkező filmből. Akad mellé egy korai tv-spot.

Sőt, odakinn, vagyis Amerikában és Angliában a Joker IMAX vetítéseihez egy 5 perces bővített Terminator videót csatolnak. Megtolják a kampány végét.

38 hozzászólás a “Terminator: Dark Fate új előzetesben” bejegyzéshez

 1. Ez most tulajdonkép melyik rész után fog játszódni?
  Nekem a Terminator 3-ig van egyben a történet, utána már mindegyik valami újragondolt, de befejezetlen film csak.

 2. Értem én, hogy mindíg újítani akarnak, de ez a sokadik féle folyékony nanorobot már nem kéne. T1000 jó volt, mert új volt, csak tátottuk a szánkat a moziba, hogy ez meg micsoda, de a terminátor nekem akkor is a 800-as, vagy valami hasonló legyen. Ne a levegőbe ugráljon, közben 2x átváltozva, mint egy autobot. Menjen, mint egy tank, megállíthatatlanul! Ütött, ahogy Schwarzi fokozatosan leamortizálta magát, mint egy egyszer használatos harci gép és láb nélkül is ment előre. Nem indult minden akció után tiszta lappal. Az 1. végén, mikor végleg levetkőzte az emberi külsőt, átment a film karfaszorítós horrorba, de addig Arnold karizmájára épített, nem a csilivili jövő-technikára. Nekem ez adta a Terminátor esszenciáját, és félő, hogy ezek a mostani iparosok ezt nem találják. De ne legyen igazam, én bepróbálom.

 3. Én ezt a trailert sem nézem meg. Viszont
  nagyon örülök neki,hogy sok külföldi oldalon ahol javarészt temették a filmet megváltoztak a vélemények pozitív irányba

 4. “Why not just let me have her?”

  Na most ez alapján két dolog lehetséges:
  1. Ez a film is olyan lesz, mint Genisys.
  2. Lesz egy fordulat a filmben az új terminatornál. Miszerint az Ítélenapját most nem az új Skynet okoza, hanem a mexikói kis csaj akit próbál megölni.

  Utóbbival tudnának egy merészet húzni, de nem hiszem, hogy ez megfog történni.

 5. Nem lesz sztem egy rossz film, viszont….
  Az hogy ezeket a marveles ugrabugrálásokat, és egyéb hasonló jeleneteket/effekteket, miért nem lehetett leegyszerűsíteni az alap fizika határain belülre azt nagyon nagyon nem értem…A t2 és t1 ben olyan szépen zajlott mindennek a menete… Most is hogy visszanézem a T2 bevezetését, a gépek hitelesebbek, mint bármelyik utána levő terminator filmben. A történetét majd meglátjuk… Viszont remélem, hogy fordulatok és esszenciális események java része még vár ránk a moziban, és nem sütik el nekünk a trailerekben. Na..minden esetre megnézzük a filmet, és majd utána zsűrizünk… a trailer alapján h.lyeség lenne ítélkezni teljes mértékben, de az már látszik viszont, hogy Cameron nem teljes mértékben folyt bele a projectbe, így ne is az ő stílusa által létrehozott terminator filmet várjuk 100%-ban, hanem egy másikat, ami megint átformálódik kicsit… A story, összhatás legyen jó, és kész !

 6. A genisysben is ugyanez a ratyi, műmájer kép világ volt jellemző, nézzük már meg a T2 mexikós részeit, aztán ezt…

  csiszu1: teljesen egyetértek, ne csináljanak a terminátorból szuperhősfilmet, szarjak már magam alá a puszta megjelenésétől is.

  De a zene tetszik.

 7. Ujra csak annyit kerdeznék, hogy mi a francert szurokbol van ez a nyomorult? Miert nem lehetett a klasszikus folyekony femet visszahozni? :/

 8. msl:
  Azért, mert szén alapú a fémváza és a rajta lévő folyékonyfém. Legalábbis a készítők ezt nyilatkozták róla.

 9. Minden egyes franchise folytatásnál: – Miért nem lehet ez, miért nem olyan? Az miért van? :D

 10. @Soldierdsgn

  Nem az a baj, miért ez, miért az, faék sztorival is lehet kiváló filmet, a hangsúly a HOGYAN. De ne köpje már szemen saját magát.
  Tökéletes példa erre a Rambo, egy remek akció-drámába épített társadalomkritikából agyatlan hentelés lett. Termiből sci-fi-akció-horrorból családi vígjáték. Értem én, hogy a 12 évesekből is sokat lehet legombolni, de azért vannak olyan filmek, amiket nem kéne így meggyalázni :D

 11. Soldierdsgn, hát pont a francise-oknál va létjogosultsága az elvárásoknak. Azért várná az ember, mert jó volt az alap! De ha ugyanazon címmel teljesen mást akarnak eladni, az olyan, mintha a kedvenc csülökcsárdád holnaptól kebabot árulna, és nem értené, hogy mi a gondod!

 12. bbb:
  Mármint a filmen belül a Légió (ez most az új Skynet neve) így gyártotta le a Terminatort 😅

 13. Még mindig nem tudom ki ez a mehikói huaníta, és mért akarják terminálni a temrminátorok?

 14. A Cgi tényleg árulkodó… de amúgy én csak arra leszek kíváncsi, hogy hogyan fogják lezárni ezt a filmet…megint franchise, vagyis nem lesz vége, hahó Genysis…vagy okosabbak lesznek és csinálnak egy lezárást. Amúgy meg rétes tészta… érdektelen és emiatt fog bukni…de majd 10 év múlva reboot, ami nem veszi megint majd figyelembe a folytatásokat…(ásítás). :/

 15. T2 2.0. Gyakorlatilag lemásolták a T2 klisséit, átstaférungozták és ez a mocsok lett belőle. Annyira hiteltelen már, hogy itt forgatták az egészet Magyarországon. Gyaúr gyenge a látványvilág, meg a gagyi CGI.

 16. csuszu1 véleményét osztom! Én se értem, hogy a terminátor karakter- eredetileg az első részből kiindulva- egy könyörtelen “gőzgép”, aminek hiába beszélsz, hiába könyörögsz rezzenéstelen arccal kinyír a francba. Ez a terminátor.
  Az újak mindig túl sokat és minél nagyobbat akarnak durrantani és ezért buknak be, mintsem visszatérnének az alapokhoz.

  Cameron pedig szégyellje magát azért, hogy a gyermekét, aminek köszönheti az egész élete karrierjét, amiért olyan gátlástalanul, Terminátor módjára megküzdött hogy tökéletes legyen, így hagyja kivéreztetni más kontárok által. Tudom, hogy ott az Avatar, ami nagy projekt, de akkor is méltatlan a Terminátorhoz.

 17. uh ebbe belekötnék, ha nem baj:

  “Annyira hiteltelen már, hogy itt forgatták az egészet Magyarországon.”

  Más nem jut eszembe hirtelen, de a don’t breathe is nálunk (Pomázon!!!:D) forgatták – oké, oké nem blockbuster – mégis pofás/emlékezetes kis film lett belőle.. szóval ha pofáraesik az az írókon és a rendezésen múlik inkább, nem a helyszíneken:D

 18. Felejtsük el a T2 utáni filmeket? Oké…de akkor ez miért hajaz (teljesen koppintva) a Genisys-re? Na menjenek már a jó francba, de tényleg.

 19. “T2 2.0. Gyakorlatilag lemásolták a T2 klisséit, átstaférungozták és ez a mocsok lett belőle. ”

  Ezzel egyetértek, főleg az ajtónyitós jelenet pofátlanság.

  “Annyira hiteltelen már, hogy itt forgatták az egészet Magyarországon. ”

  Ez viszont butaság. A tatuini részeket se ám a Tatuinon forgatták, hanem Tunéziában… A CGI tényleg szar, nem igaz, hogy még a gyári jelenetek háttere is ződ’, de azért leszólni a filmet, mert nálunk forgatták… :D
  Sok hálivúdi film forgott már hazánkban, az Én, a kém mondjuk konkrétan Budapesten is játszódik, és látványban tökéletes, vagy a Die Hard 5., ami egy szar, de látványban szintén jó. Minden a rendezés-utómunkán múlik.
  Na mondjuk a Rudolf Petis Kossuthkiflit itt Kőszegen is forgatták, szerepeltem is benne, és hiába szép város, nem lehetett élvezni, mert maga a sorozat egy szar lett.

 20. “a Die Hard 5., ami egy szar, de látványban szintén jó”

  bár szerintem sem minden szar ami itthon forog, pl a Martian meg a Blade Runner 2049 remek, de a Die Hard 5 pont nem néz ki jól :)

 21. Human: Elnèzèst, pontatlan voltam, a pesti autós üldözès jó làtvànyban, mèg Gangsta Zolee ès a vègèn Csernobil megvan, millió gagyi robbanàs, ezen kívül nagy homàly a film, pedig hàromszor làttam es nagy DH fan vagyok. :)
  Alkotók kèrdèse, a forgatàsi helyszín sokadlagos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.