The Gentlemen-előzetes: Angolok. Gengszterek.

Mondom wtf, Guy Ritchie gengszterfilmhez ennyire szar trailert vágtak? Aztán megjött Colin Farrell, elhangzott a calm the ph-a-ak down, és elkezdtem vigyorogni.

A történet? Mindenki Matthew McConaughey fűbizniszére vágyik, azt akarja megszerezni. Zseniális szereplőgárda, adja az ég, hogy jól süljön el.

24 hozzászólás a “The Gentlemen-előzetes: Angolok. Gengszterek.” bejegyzéshez

 1. Egyet értek, legyen jó. Csak nekem a Hunnam fickó lóg ki. Nagyon nem kéne bele. Nem is értem mit keres a színészek közt. A többiek viszont jöhetnek.

 2. émmeg Jeremy Strongnak örültem, nagy és rohadtjó váltás lesz Succession beli szerepéhez képest

 3. Hát ez jónak tűnik. Fel is vésődött a naptárba. Nagyon bírom ezt a színész gárdát… Nekem eladta a trailer.

 4. Nem, nem jó színész. Láttam a SON-t, és nekem ott sem jött be. Ugyan azon a fura orrhangon beszél minimális játékkal. Szerintem borzalmas. És most sem láttam mást nála, csak pont azokat a dolgokat amiket a korábbi legtöbb filmjében. Ráadásul ott van Grant, akinek az előzetesben a játéka meg fogott. Egyszerűen jó volt látni és hallani. Ahogy Farrel is ilyen, és Matthew McConaughey-el sem lesz semmi gond, de ez a srác, a Hunnam baromira nem illik ide, főleg a többiekhez képest. Semmi extrát nem mutatott az előző Ritchie filmben sem, teljesen közömbös alakítása volt, úgy hogy ráadásul ő volt a főszereplő. Nem is értem minek hozta ide.

 5. Alapvetpen bírom Hunnamet, de itt kilóg a lóláb. Amúgy meg tipik 1 karakteres színész. Viszont ami jobban zavart, hogy mindenki egytől egyik gengszter és annak is néz ki, addig ő valami harmad rangú hipszter kingsmannek tűnik inkább..

 6. ne basszatok ! egy Guy Ritchie filmben azon megy a vita itt hogy Charlie Hunnam nak van e helye benne ?!

 7. kuktin: +1. Én sem értem. Lehet hogy nem egy Phoenix, de a jelenléte iszonyatosan erős, a buta szakállával nagyon adja, és azért Ritchie-nél elég fontos hogy legyen néhány komoly aura a filmben. Na neki van.

 8. “Mondom wtf, Guy Ritchie gengszterfilmhez ennyire szar trailert vágtak?”

  Detto ugyanez. Es en is vigyorogtam Farrell poenjan, de ettol meg ehhez egy sokkal vaganyabb trailert kellett volna vagni.

  Varjuk azert.

 9. Azért jó dolog ha valaki valamihez nagyon ért. Már pedig Guy Ritchie ezekhez mocskosul. Örülök, hogy visszatért a gyökereihez. Várós. :))

 10. Ritchie szerintem csak ezekben jó (Lock, etc…, Snatch), de ezekben nagyon, ezt legalább annyira fogom szeretni , mint azokat:-).

 11. Hunnam tényleg nem jó színész:D a többiek mellett úgyis látványosan eltörpül majd:D

 12. Sajnos ez egyelőre sokkal jobban hajaz a szörnyű Spílerre, mint a Ravaszra vagy a Blöffre :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.