Podcast minizode: Why So Joker

Gore-val közösen beszélgettünk még egy kicsit a Jokerről, hogy a fületekbe is jusson az áldásból, ha a szem nem volt elég. Most akkor az Oscar szezonig ennyi?

LetöltésRSSSpotify.

A tovább mögött helyben is hallgatható.

human
írta
2019. 10. 07. 17:24
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Podcast minizode: Why So Joker” bejegyzéshez

 1. Fura, hogy Gore említette ezt a 9-10 pontot csak arra a filmre ad, ami valamilyen szinten személyesen megszólítja, sosem felejt el, stb., nem pont így fogalmazott, de basszus, mindenkinek így kellene értékelnie.
  Én még 7 pontot sem adok olyan filmre, amiről tudom már az első megnézés után, hogy azt 3 éven belül látni se akarom még egyszer, nálam az a film, amire azt mondom, oké, ez jó film volt az 6/10-et szokott jelenteni, és ilyenkor nem csalódok, jól éreztem magam, de elég volt egyszer is.

  Amikor az emberek dobálóznak a 10/10-el én azt abszolút nem tudom komolyan venni, egyből azt gondolom, az az ember életében nem látott még egy filmet sem még tévében sem, vagy viccel és igazából 1/10-re gondol.

  Nálam nagyon ritkán fordul elő, hogy újranézek valamit és változtatok is, de pozitív irányba az értékelésemen. Általában vagy nem módosítom, vagy főleg negatív irányba, mert azóta több filmet láttam, vagy más hangulatban is megnéztem, stb.

  Ja amúgy tudom, hogy a poszt nem pont erről szólt és senkit se érdekel, de leírtam, hátha van titkos rajongóm, aki eszi minden szavam :D

  Tetszett ez a rövid podcastka.

 2. Nekem is tetszett, még ha egy-két dologgal nem is értettem egyet.

  A butterfly effect director’s cut féle befejezés elspoilerezése ugye csak poén volt?:D

  Teljesen lefagytam:D ennyi idő után persze legyen az én nyomorom, hogy eddig még nem láttam..nomindegy majd 1x.

  Pontozásos téma kapcsán egyetértek a fent leírtakkal és felvállalom, hogy a Joker megkapta tőlem a 9 pontot, mert őhm izé rég láttam Phoenixet jó filmben:D és nem, a you were never really here nem igazán volt jó/emlékezetes/nem akarnám újra látni

 3. blady: nem tudom mennyi volt érthető belőle, de azért egy 15 éves filmről nem hiszem, hogy igazi spoilerekről beszélhetünk :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.