A Charlie’s Angels új előzetese

Tényleg nem értem ezt az előzetest. Mármint azt, hogy miért ilyen szar? Pedig a franchise simán működhetne rebootolva, a casting remek, de ebből az erőtlenség süt. Lehet a női olvasóknak kéne reagálni rá igazából, de szerintem nem csak őket akarják moziba csábítani. Rögtön ott kezdve, hogy mik ezek a zenék? Ennél még a 19 éves előző feldolgozásnak is jobb trailere volt.

Tudjátok mi ugrott be? Hogy a filmet író és rendeő Elizabeth Banks a jó öreg Paul Feigtől tanult. Sajnos.

20 hozzászólás a “A Charlie’s Angels új előzetese” bejegyzéshez

  1. A gagyi, tinilány szobába való zenékkel mit akarnak?
    Mert a célközönség láthatóan nem ők voltak.
    A bemutató alapján ez maximum gyenge soft-pornónak menne el (még frankó is lehetne, Kristen Stewart jó bőr, nem bánom, ha lenge öltözékben flangál vagy vetkőzik).
    A lényeg, hogy ha egy férfi rendezte volna, most állna a bál a sok szexista, a nőket tárgyként kezelő jelenet miatt…
    Elizabeth Banks inkább csak színészkedjen, nagyon cuki és dögös tud lenni, de a rendezés láthatóan nem az ő terepe.

  2. Bár nem láttam soha az előző feldolgozást, most megnézve a trailerétt már végre tudom honnan szedték a Scary Movie 2-ben az agyonparodizált körbepörgőrúgásokat :D

  3. Csak én nem értem mit keres ebben benne Naomi Scott miután végre felkerült a radarra az Aladdinnal? Jobban is megválaszthatná a szerepeit. Brutál szar lesz ez a film. Vagy rúgják ki a kampány stábot egytől egyik mert ZS kategóriás szarnak van beállítva a film.

  4. DarkEagle: mert erre még előtte aláírt, plusz girl power filmként tuti becsábítottak sok embert, Stewart sem popcornokban ropja annyira.

  5. “A lényeg, hogy ha egy férfi rendezte volna, most állna a bál a sok szexista, a nőket tárgyként kezelő jelenet miatt…”

    ezzel nem értek egyet, eléggé betartja az empowering beállításokat és helyzeteket, nem male gaze a szemszög láthatóan.

  6. Szupititkos kém ügynökség szó szerint mindenre rápakolja a logóját még a rohadt helikopterre is,smh…

    De sebaj így mehet majd a Chanel meg a Gucci táskákra is a brand VUHÚÚÚ!

  7. Ez a trailer még tekergetve is kínos volt.. A Freeman film itt is fullba nyomja majd a marketinget.

  8. Naomi Scott feltette magat a terkepre? az osszes filmes teljesitmenye jon:

    33 – Banderasos film mellekszerep
    Power Rangers – bravo bravo
    Aladdin – most erre mit mondjak? hogy kb nulla volt az alakitasa?

    ugy tette fel magat a terkepre mint Sam Worthington az avatar utan …

    bajos, helyes lany de el kell meg vallalnia par szart mire majd kedvere vallogathat a szerepek kozott

  9. Human: Ja ezt nem tudtam így már érthetőbb a dolog. Mondjuk így hogy említed akármennyire is nem csípem de Stewart kisasszonyt se értem mit keres itt. Volt ő már ennél fényévekkel jobban meg hasonlóban anno. :D

    Mate4182: Nyilván nem arra gondoltam hogy Oscar díjas alakítást hozott de szerintem az Aladdinban nagyon jó volt. Látszik rajta hogy tehetséges ha nem ragad le a középszernél sikeres is lehet. A “feltette magát a térképre” alatt arra gondoltam hogy ugye 1 milliárdos filmről van szó szóval mondhatjuk hogy sokan felfigyeltek rá szóval most beindulhat a karrierje ha oda figyel rá ő is meg az ügynöke is. Vagy az lesz amit te is írtál Worthingtonnal kapcsolatban.

  10. Egyébként nem rossz a trailer, ritmusa is eltalált. Pár új részt is felfed, ami nagyon tönkrevágja az a zene. Azzal büntetni lehetne.

  11. Ez szerintem inkább ilyen önironikus, humorosabb Austin Powers stílusban működhetne talán…

  12. Ha már nőt kíván human egy hozzászólásban: alapjában véve nem olyan rossz ez a trailer. Néha jó látni a vagány, kemény oldalunkat a filmvásznon. :)))) Viccet félretéve: igen, csatlakozom az előttem szólókhoz,a zene szörnyen elrontja. Talán ha a “Bad Girl” eredeti, Anastacia-Jamiroquai változatát tették volna alá máris másképp látnánk kicsit. :)

  13. sztem sem néz ki jónak a film, de azért férfi rendezők is sok szart ontanak ki a filmiparba, ott is lehetne akár mondani, hogy “csak azért kapta meg, mert nem merték nőnek adni a projektet”

  14. Így van. Én egy totál közepes rendezőnek tartom Bankst a jobb napjain, de ugyanúgy nyomathatja ki magából a filmeket, mint a többi középszer fickó, akik ugyanúgy kapnak lehetőségeket újra meg újra.
    Amúgy nőként nagyon nem érdekel, pedig basszus a szándékosan komolytalan Diazosakat kedvelem. Költeni tuti nem fogok rá, ha már november akkor inkább pont a Last Christmas a Paul Feigtől barátnőkkel

  15. Bankstől ráz a hideg, a trailer műanyag, felületes és azok a logók mindenhol annyira 90-es évek :( Nekem a zene tetszik, tudom, nincs ízlésem. (Női vélemény.)

  16. A kissebbségbe tartozom, de én alig várom. A korábbiakat imádtam a maguk eltúlzott módján és szerintem ez is ki tud majd kapcsolni, hiszen nem is akar mást. Őszintén olyan szinten kevés a jó akcióvígjáték manapság, hogy ki vagyok éhezve már egy ilyenre (még ha a trailer alatt összevágott zene szerintem sem a legjobb). Többször is elmosolyodtam alatta, úgyhogy nekem már csak a színészek miatt is várós. Kristentől kifejezetten vagány döntés, hogy a független filmjei mellé bevállalt egy ilyen limonádét, amivel egy új, vicces oldalát mutatja végre meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.