Jungle Cruise-előzetes: kalandfilm a mozikban!

Jövő nyáron érkezik a Rock, na meg Emily Blunt, hogy az örök élet fáját felkutassák a dzsungelben. Ehhez sokat kell hajózniuk a folyón. És ennyi.

Nem Múmia komolyságú, kicsit gyerekesebb még annál is, de azért csak-csak kalandfilm kinézetű a móka.

19 hozzászólás a “Jungle Cruise-előzetes: kalandfilm a mozikban!” bejegyzéshez

  1. Praktikus egy ride-ból filmet csinálni, mert ha sikeres lesz, akkor máris kész van hozzá a ride :) Ha jól emlékszem amúgy a Karib-tenger kalózai is egy ride alapján készült, mondjuk az be is váltotta a reményeket :)

  2. Nekem az ilyen Indiana Jones-szerűségek akár tucatjával is jöhetnének. :)
    Az idejét se tudom már, hogy mikor láttam utoljára egy élvezhető kalandfilmet.

  3. Gyorsan kidobtak meg az Uncharted elott. Meg tudom erteni… mert ha azt JOL megcsinaljak, akkor hatalmas kasszasiker lesz (az Uncharted). Az osszes reszt vegigtoltam es alig varom hogy kijojjon, de addig is VEGRE itt egy kalandfilm. Engem megvettek. Kalandfilm mindne mennyisegben johet :D
    PS: Csak Rock kicsit mar faraszto, hogy mindenhol ott van (Oscar Isaac jobban illene bele pl.)

  4. Valahogy ezekkel sose tudtak moziba csábítani. Tipikus otthonra való könnyed kaland. Ha a tavalyi nem túl jó nem is túl vészes Tomb Raider szintet eléri akkor elégedett leszek.

  5. Egynek jó ez is, de remélem, hogy az a másik franchise film is hamarosan elkészül, amit Rock ennek a rendezőjével akar megcsinálni. Az jobban érdekelne.

  6. Jó kis Jumanji, Múmia, Karib mashup a Rockkal, nekem azonnal jöhet :)

    (azért az előzetes lehetett volna kicsit összeszedettebb)

  7. Az én ízlésemnek egyelőre túl gyerekesnek tűnik, de ez még önmagában nem lenne olyan nagy baj, hiszen ínség van jó kalandfilmekből, viszont a Rock miatt ez nekem offos lesz: annyira rossz színész, hogy az már fáj, még az ilyen súlyú produkciókból is kilóg lefelé. Itt ráadásul a castingolását sem értem – vagyis dehogynem értem, bitang nagy sztár és ezerrel pörgeti a közösségi oldalain a filmet -, annyira nem passzol a joviális fejéhez egy simlis amazonasi hajóskapitány szerepe, hogy az valami elképesztő, látszik rajta hogy frissen jött az instagramról.

  8. SPOILER Plot: meg fog halni, de Rock oda fogja cipelni és újraéled, majd a végén lesz egy “most akkor mennyibe került?” HAHA, közönség nevet -> felkonferált vég egy poénnal.

  9. Valaki kirúgta a ruhatárost, Dwayne Johnson nem ugyanazt a ruhát viseli mint minden egyes dzsungel filmben.

    Gyakorlatilag az a filmjeinek legjobb része, hogy olcsón meg lehet úszni, mert 200 jelenetben ugyanabban a ruhában, ugyanolyan környezetben rohangál, végtelenségig újra lehet hasznosítani.

  10. kizárólag Blunt néni miatt (őt nagyon szeretjük) majd otthon meglessük egy vasárnapi ebéd után.. mozit így első ránézésre nem ér

  11. Ezeket lassan le se kell forgatni, mert össze lehet vágni a csávó korábbi dzsungeles filmjeiből.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.