És a Murder Mystery 2 jöhet?

Adam Sandler és Jennifer Aniston ugye egy Netflix krimi-vígjátékban került bajba, ők lettek egy bűntény kiszemelt balekjai, akikre rá akarták sózni a tett következményeit. Gondolom a fenti címből nem csak az derül ki, hogy meglepő módon megúszták a dolgot, hanem hogy a Netflixen sikernek számított a film, és a két főszereplővel érkezik a folytatás.

Érdekes amúgy a helyzet, mert Aniston épp visszatér amúgy a tévébe, a Morning Show egy komoly drámának tűnik, iszonyat várós, de eközben odaszúrt a Marvelnek, és éltette a streaming szolgáltatások minőségre törekvését, ami visszacsábította a “tévébe”.

Why did you decide to return to TV?
It wasn’t until the last couple of years when these streaming services were just sort of exploding with this amount of quality that I actually started to think, “Wow, that’s better than what I just did.” And then you’re seeing what’s available out there and it’s just diminishing and diminishing in terms of, it’s big Marvel movies. Or things that I’m not just asked to do or really that interested in living in a green screen.

Na most egyrészt a PR-os által kitalált szöveg süt belőle, kerestek egy szöget és a nosztalgia érthető, a teljes interjú alapján nekem úgy tűnik, hogy főleg a romantikus komédiák eltűnése fájó a színésznőnek, de a Murder Mystery folytatás elvállalása közben talán nem kéne más popcorn filmeket szurkálni.

6 hozzászólás a “És a Murder Mystery 2 jöhet?” bejegyzéshez

  1. Egy esős esti otthoni kikapcsolódásnak egész kellemes volt, semmi extra, de attól még jöhet.

  2. Simán jó volt!
    Főleg a mostanában túlnyomórészben kijött vígjátékok között igazi felüdülés pl az ilyen fos Csaló csajok, meg Übergáz , Kém aki dobott engem …stb

  3. Ez úgy hiányzik mint egy falat kenyér… Egyébként “Sandler-utálatom” ellenére megnéztem a filmet és annyira nem volt szar, és a vége az olyan izé… lehet folytatni persze, akár közvetlenül is, de olyan minek.
    pénzért meg még több pénzért, tudom… :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.