Dolittle-előzetes

Downey does little. Noo, Downey is Dolittle. Itt az állatokkal beszélő orvos történetének az új feldolgozása. “Such a wonderful world”, énekli a soundtrack. Valami nagy kaland lesz, sok komolykodással, miközben Dolittle és az állatok segítenek egy lánynak.

Azért epic zenére kiírni, hogy “this january” eléggé vicces.

15 hozzászólás a “Dolittle-előzetes” bejegyzéshez

 1. Nem tudtam,hogy egy ilyen grandiózus kalandfilmes feldolgozást képzeltek el.A trailer meggyőzött.Remélem lesz OV vetítés belőle és akkor megyek is.

 2. Én se. Ez meglepett ráadásul én szentül megvoltam győződve hogy jelenkorban lesz és kb 1 az 1 ben olyan lesz mint az eddie murphys. De ez így még érdekes is lehet.

 3. Hm. Ebbe nem kevés pénzt locsoltak. Nem az én világom, de jobb lett az előzetes mint vártam. Pedig már nagyon rá voltam készülve a nem az oscarra hanem az aranymálnára gyúr mondatra. Értem én hogy tömve van a december de ott többet hozott volna a konyhára.

 4. Pont most írtam a másik hírhez, hogy érdemes megvárni az előzetest…
  Tényleg az volt 😀 símán nézhetőnek tünik

 5. Én még mindig nem értem ezt a Januári temetőt! Szerethető alkotásnak tűnik! Én tutti nézem! De ott van a Terminátor 6 példának (Október 31) az előzetesek full gagyin össze rakva. Semmi sem vonz benne, pedig azt a világot is szeretem, de semmit sem érzek az előzeteseket látva! Ennél teljesen más, egyszerűen magával ragadott, mint a Jungle Cruise!

 6. Én se ilyenre számítottam, meglepő ez a kalandfilmes kinézet. A cgi állatok borzalmasak egyelőre, a képi világ nagyon meseszerű.

 7. Szerintem sem fog bukni, bár a helyükben tutira benyomtam volna bármi áron december 20. körül moziba, mert a Star Wars mellett ez lehetett volna a karácsonyi szezon nagy családi filmje. Mint pl. volt ez a Legnagyobb showman esetében. Simán hozna óriási pénzeket.

  CGI rendben. Downey Jr pedig most is ok.

  Nem az én filmem, de hatalmas siker lehetne, ha jókor mutatják be.

 8. Ajaj, ráadásul a Bad Boys 3-mal egy napon kerül a kinti mozikba.
  Jobb lett volna a Star Wars ellenében menni. A Cats ellen simán nyert volna.

 9. uff..hogy ez nekem mennyire nem jött át:D szeretem a fantasy-s dolgokat, de ez olyan..”haladjanak csak tovább, nincs itt semmi látnivaló”

 10. Mennyivel jobbak itt az állatok, mint az Arany iránytűben. Várható volt, hogy ha a technika adott a Dzsungel könyve vagy az Oroszlánkirály miatt, hogy akkor egyre vadabb meséket tudnak csinálni digitális állatokkal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.