Bombshell másodszor

A sztárokat látjátok, a leírás korábbról: A film arról szól, amikor három nő végre fel mert szólalni a Fox News akkori vezetője, Roger Ailes, és az általa kialakított férfiuralom ellen.

Most már jobban felfedik, hogy milyen is lesz a film, és abból keményebb dráma süt. Viszont a Bad Guy mennyire túlhasznált dal mostanában?

Update: bedobtam a poszter is a videó mellé.

human
írta
2019. 10. 15. 20:57
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Bombshell másodszor” bejegyzéshez

 1. Tehát megcsinálják rosszabbul amit a The Loudest Voice sorozat már baromi jól bemutatott? Nyilván jó a szereplőgárda de a sorozat valami elképesztő jó, és ott nem kellett 2 órába belesűríteni mindent.

 2. “Férfiuralom” – részemről mellőzném ezt a kifejezést.

  Amelyik pasi nőket zaklat, majd megfélemlít hatalmi helyzetben az nem uralmat gyakorol és nem a férfiasságát képviseli. Mint amikor a “nőuralom” kifejezést rosszul a feminizmusra használják a “férfiuralom” itt egyenlőséget tesz az erőszaktétellel nőkön.
  Kösz, de inkább nem…

  Alies tetteinek egyébként az eltusolásban, munkatársaik kiszolgáltatottságában női résztvevői (kvázi bűntársai) is voltak.

  Nem a “férfiuralom” ellen szólaltak fel, az ellen, hogy zaklatásnak voltak kitéve nap, mint nap a munkában.

 3. Hát ez nagyon gagyi. Szereztek három remek színésznőt csak hogy valaki felfigyeljen az unalomig ismételt sztorira. #Metoo movie. Maga a sztori egyébként nem zavarna ha átlagosabb nőkről szólna és nem sztárokról. Az ilyen nőket nem tudom sajnálni. Mármint konkrétan azért mentek bele a dolgokba hogy feljebb jussanak a ranglétrán. Az meg nem erőszak. Ha nem akarod hogy a főnököd zaklasson, mondj fel. Mi fontosabb, az életed vagy hogy sztár lehess?

  Tipikus amcsi propaganda film ráadásul unalmas híradós baromság is.
  Ez azért nagyon messze van pl a Spotlight-tól. Oké az gyerek molesztálásról szólt de molesztálás az molesztálás.

 4. @DarkEagle

  Alies nem kirúgta az alkalmazottait, hanem egzisztenciálisan megsemmisítette. Médiahírré tette őket, ellehetetlenítette a menekülésüket, megfigyeltette őket és ezen információkat nem csak velük szemben, de a családjukat illetően is kész volt felhasználni zsarolásra.

  Amint annak a fényében mondana valaki “nemet” egy zaklatónak, hogy tudja arról, hogy nem csak pénzügyileg, de személyében megsemmisítené, az már más tészta.

  Volt, aki kimondta azt a “nemet”, az egyik ebben szereplő nő éppen azért mert folyamatosan megtagadta a vén suttyó igényeit ment majdnem tönkre.

  Kívülről ezt alig lehet megítélni, de hatalmasabb emberek az akkori médiában (és konzervatív hatalmi-politikában) alig léteztek Alies-nél és csapatánál.

  Mindazonáltal szerintem se lesz egy Spotlight.

 5. Charles Randolph lepakolt már nem is egy jó forgatókönyvet, Theront is szeretem, Kidmant is, Robbie-t is, mi jöhet még? Engem simán megvettek ennyivel.

  Ellenérvek kapcsán; én nem hasonlítanám össze sorival, vagy tenném egy kalap alá a Spotlighttal, de ez én vagyok. Előbbit azért nem, mert nagyon nem egy súlycsoport (almát a dinnyével tipikus esete), a másodikat azért, mert tökmás a téma:D előbb ugrott be a számolás joga (szar helyzetből kitörő nők esete), na annál biztos jobban lesz összerakva..

  DarkEagle kommentje kapcsán meg csak annyi, hogy hiába sztárocskákról szól, csak egy apró érdekesség: Margot karaktere kitalált:D
  Egyébként meg hiába sztárok (mondjuk nekem a tévés egyéniségek sosem számítottak sztárnak), ők is ugyanúgy emberek, mint te vagy én.

  + “Oké az gyerek molesztálásról szólt de molesztálás az molesztálás.” Ha nőkről van szó és kiderül a turpisság, csak azért mehettek bele, hogy magasabbra másszanak, ha gyerekről van szó akkor meg mindig jaaaaaj szegény gyerek? Ekkora általánosítást te sem gondolhatsz komolyan:D

  Namindegy, szerintem egy ilyen – mindenki számára már lerágott csontos, de mégis létező problémát boncolgató – sztorit is simán meg lehet közelíteni érdekes módon.

 6. Nem lesz ez rossz, de Theronnak jó a maszk és sminkmunkája nagyon, alig lehet felismerni.

 7. @DarkEagle “Szereztek három remek színésznőt csak hogy valaki felfigyeljen az unalomig ismételt sztorira. #Metoo movie.”

  Ezek szerint jól tették, mert én még egy ilyen filmet sem láttam, de ez kimondottan érdekel. Imádom mindhárom színésznőt.

 8. symor: Oké ez így már más de ebből az előzetes nem mutat semmit csak hogy van 3 bige akik menő újságírók, tévések akarnak lenni vagy már azok, meg van alatta egy dögunalmas zene, meg trágya vágás. Oké, ne ítéljünk előzetes alapján de baromira nem azt sugallják hogy ezek a nők most mennyit szenvedtek. Legalábbis nekem nem így tűnik.

 9. Kelly pont most interjúzott, ezúttal (többek között) NBC-s metoo-s problémákról. Az durva, ha tényleg ezért küldték el az NBC-től, és a blackface balhé csak ürügy volt (ami viszont ennek fényében tényleg annak is tűnik, műbalhénak). Valahogy nem leszek meglepve, ha ebből viszont nem lesz film… :)
  youtube watch?v=BSCiT6OeL2A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.