Shriek jön Carnage mellé a Venom 2-be

Miközben jött a pletyka, hogy idővel nyilván a Tom Holland vs. Tom Hardy általi Pókember vs. Venom összecsapás is várható a Sony univerzumában, addig castingolgatják a Venom 2-t.

Mármint ha a nagy dolgot össze is hozzák, akkor nyugiban teszik, most csak a Venom 1-ben felvezetett Carnage lesz a gonosz, meg mellette Shriek is. A csaj repülésre, sötét érzelmek felerősítésére, és hangenergiarobbantásokra képes.

human
írta
2019. 10. 16. 03:12
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Shriek jön Carnage mellé a Venom 2-be” bejegyzéshez

 1. Juliette Lewis, kérjük, fáradjon be a rendelőbe.
  Juliette Lewis a rendelőbe. Köszönöm.

 2. Szóval a Sony arra is képtelen, hogy Carnage, mint ellenfél egyedül elbírjon egy filmet. Gratulálok.

 3. tehát megcsinálják a maximum carnage sztorit pókember nélkül. legalja, akárcsak az első rész.

 4. @ terminadmin

  Jah, már csak Demogoblin kell…legalább Doppelganger nem jöhet Spidey nélkül, de még akár azt is bekókányolhatják valahogy.

 5. Emberek gondolkodjatok már kicsit. Szerintetek miért pont őt hozták? Azért mert hangenergia robbanásokat tud generálni amivel egy szimbiótát le lehet választani. Itt most nem azon van a hangsúly hogy Carnage elég-e egyedül vagy sem. Egyébként meg pont ezért nyilvánvaló hogy Póki is benne lesz max itt még nem lesz akkora szerepe. Thanos sem egyedül brillírozott a két film alatt neki is voltak katonái. Ne csináljunk már úgy mintha a Sony nem tudná mit csinál és csak a Disney tudja hogy kell univerzumot építeni. Megint ez az élből utáljunk mindent ami nem Disney hozzáállás. Aztán ha meg jó lesz a film majd mindenki azzal jön hogy csak azért lett jó mert Feige is részt vett benne meg mert kapcsolódik az MCU-hoz. :D

  Ugyan ez volt nem olyan rég a Jokerrel is: “Minek kell egy Joker film? Tök szarul néz ki, csak egy gagyi művészfilm, ez nem is Joker.” Most meg mindenki nyáladzik rá. Egyébként a Venom se volt rosszabb mint bármelyik átlagos MCU film szóval.

 6. Nem is értem ez a film hogy nem hasalt el, nem hogy folytatást kapjon. Ehhez képest még a Toby-s Pókember 3 is egy oscar jelölt film volt. Tökéletes példája hogy lehet egy szar filmet lenyomni egy menő színésszel az emberek torkán. Gondolom biztos jót fog neki tenni hogy több szuper gonoszt nyomnak bele egyszerre. Végül is nem ez volt eddig minden Pókember film rákfenéje.

 7. Csatlakozom Hopkin véleményéhez, a Suicide Squad óta nem láttam annyire okádék szar képregény filmet mint amilyen az első Venom volt.

 8. Hopkin szavaival teljesen egyetértek. Gyalázat volt az első rész. Carnage egyébként nemhogy pokember ellenfelei közül de a komplett Marvel univerzumot tekintve az egyik legdurvább, legkegyetlenebb, legvéresebb karakter, Venomnál is jóval durvább. Ha van karakter amely 18+ karikát érdemelne az Carnage. De majd ezt a karaktert is szépen sárba tiporják es lehozzák gyerek szintre es egy bugyuta, infantilis bohóckodást láthatunk mint a Venom 1-ben sajnos. Pedig brutál jo film lehetne egy Venom vs Carnage rated 18+al.

 9. Emberek gondolkodjatok már kicsit. Szerintetek miért pont őt hozták?

  na kezdodik az aktualis miert nem vagyunk igazi fanok :D

  nyilvánvaló hogy Póki is benne less – semmi info, de teljesen nyilvanvalo (ezuton is udvozlom Tomot add mar at neki)

  Ne csináljunk már úgy mintha a Sony nem tudná mit csinál – de, ugy csinalunk mert nem tudja, lasd elmult 10 ev

  a Venom se volt rosszabb mint bármelyik átlagos MCU film – ezt te sem gondolhattad komolyan

  egyedul a rendezo miatt van egy kis remeny meg bennem, de en is addig orultem ennek a fosnak amig az volt hogy Woody ,,azonnalrugdkiastylistod” harrelson less Carnage es cask o less a foellenfel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.