12 hozzászólás a “Amanda Wallert is kiszúrták” bejegyzéshez

 1. Will Smith-en kívül (Idris Elba-ra) kit cseréltek le? Tudom volt az a PR katasztrófa, hogy most reboot-nemboot, de végül ki más lett lecserélve?

 2. Srácok senkit se cseréltek le csak annyi történt hogy nem tér vissza mindenki. Ez nem újdonság, ez történik kb állandóan a képregényekben is. Van kb 3-4 fontosabb tag a többit cserélik állandóan. Will papi meg azért nincs mert nem ér rá. Azt meg már tudjuk hogy Elba kit alakít szóval nem Will helyett jött.

 3. @cherockee:

  Végül ő sem csere lesz, hanem – elvileg – egy teljesen más karakter kap Elba. A legutóbbi infók ezek voltak.

 4. cserélve senki nem lesz úgytudom (max ugye batman, ha feltűnik), Flagg visszatér, Amanda visszatér, Elba új karakter

 5. Amanda
  Captain B (le se irom akkora fos)
  es flagg

  komolyan vannak kevesbe fontos/jo/letjogosult szereplok ever? :D

 6. Ja, csak márciusban még arról volt szó, hogy ez reboot lesz:
  “First of all, we don’t call it Suicide Squad 2 ‘cause it’s a total reboot, so it’s The Suicide Squad”
  Közben úgy tűnik 2-3 színészen kívül mindenki ugyanazt játssza majd. Így kicsit nehéz lesz elvonatkoztatni attól, hogy ez nem egy folytatás. Most erről megint a Joker jutott eszembe, hogy “ez nem képregény film”, most meg “ez a legjobb képregényfilm” szöveg, megy a biztonsági játék ezekkel a nyilatkozatokkal. Vélhetően azért mondogatják, hogy ez reboot, mert az előző elég megosztó volt, nehogy már az miatt ne menjen be valaki a moziba erre..

 7. ha a reboot valaminek az ujragondolasa akkor nem lehet a folytatasa semminek hiszen amit folytatna azt gondoljak ujra :D

 8. Ez zavaros lesz szerintem, de azért megpróbálom. Az én olvasatomban két esetben nevezhetünk rebootnak valamit:
  1. részbeli reset:
  ha egy új film bekapcsolódik egy már létező franchise-ba egy ponton és hivatalosan megerősítik, hogy ahhoz folytatások készülnek, sőt egyből a canon részei lesznek. Pl: Dark Fate, az új Halloween, stb.

  2. teljes reset:
  ha az új film egy franchise-nak a legelső darabjának az eseményeit is reseteli, akkor addig a pontig remake-ről beszélünk, amíg nem kap hivatalosan legalább egy folytatást, csak azután minősíthető reboot-nak. pl.: az új Child’s play, új Robotzsaru, stb.

  Na most, ha a második esetről van szó, akkor szerintem nagyon nem szerencsés, hogy a színészi gárdát majdnem teljes egészében a resetelni kívánt anyagból szedik össze, úgy hogy ahhoz a filmhez nem akarják kapcsolni semmilyen szinten, de legalábbis példa nélküli szerintem.

 9. egyáltalán nem, szerintem az zavar be, hogy egy remake is lehet reboot, de egy folytatás is az eredeti színészekkel lehet reboot (pl kimarad egy csomó év, felélesztés, nem organikus folytatás). Minden, ami feléleszt egy brandet valami más szemszöggel, akkor az reboot (újra adaptál egy könyvet pl:). Amikor csak szolgaian másolnak, akkor meg remake.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.