A kiskocsi legyőzi a na…

A Ford v Ferrarira azt mondhatjuk, hogy underdog sztori, amit mindenki szeret, de valójában két kurvagazdag ember állt a két oldalon. Nem? Viszont a főszereplő Damon-Bale páros miatt is kötelező, na meg amúgy azért jónak néz ki. Ígykészült videó jött hozzá.

8 hozzászólás a “A kiskocsi legyőzi a na…” bejegyzéshez

  1. Azért underdog elvileg, mert a Ferrarinak évtizedes tapasztalata volt versenyautó építésben, a Fordnak meg nem sok. Bár egy angol Lola versenyautóból indultak ki a tervezésnél, szóval nem a nulláról kezdték.

  2. Maga a sztori hatalmas legenda, a benne szereplő emberek meg pláne. (Érdemes megnézni a Grand Tour filmjét róla.) De a film elég nyálnak néz ki.

  3. A Ferrari legfeljebb a Cooperhez vagy a Lotushoz képest volt gazdag, a Ford viszont a világ pénzét elkölthette a GT40-re, ha akarta.

  4. @eszgbr: El is költötték. a 24 Hour war-ban van egy sztori, hogy amikor asszem a 67-es Sebring-i futamon az időmérőn megrepedtek az ablakok, Ford magánrepülővel küldetett az USA-ból másikat. Ezzel az autóval kezdődött el a hosszútávú versenyekre épített prototípusok korszaka, és fejeződött be Ferrari-é, aki apparátusról nem is álmodhatott akkoriban.
    Semmi underdog nincs ebben, de a film jó lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.