Ruben Fleischer pihenni akart

Érdekes megnézni néha a PR csavarásokat. Ugye Ruben Fleischer rendezte a Venom első részét, rögtön utána a Zombieland 2-t, és most pihenni akar, ezért nem vállalta be igazából a Venom 2-t. Ugye Andy Serkis érkezik a helyére. Na most ilyen BS szöveget egy sikerfilm (a Venom ugye kaszált) rég olvashattunk:

I had a week off with my family. And then went straight into prep on Zombieland 2. So I’ve been making a movie for the past two and a half years with hardly a break. So I definitely wanted to get this one finished, and make it the greatest I could. And then I’ll probably take a little breather for myself.

Mármint érthető is lenne, de a helyzet miatt valahogy mégis bűzlik, főleg ha a film hasadt minőségét nézzük, hiszen valójában 1/3 volt benne nagyjából jó. Olyan ez, mint Snyder utalgatásai a Justice League-re.

human
írta
2019. 10. 18. 12:49
megjelenés
1
hozzászolás


Egy hozzászólás a(z) “Ruben Fleischer pihenni akart” bejegyzéshez

  1. Nagyon elfáradhatott ennek a másfél filmnek a forgatásán… A Venom full CGI, főleg a trükkösök dolgoztak (ők is tojtak bele a minőségbe). Egyszer ugyan nézhető, ha nincs jobb, de túl sok rendezői munka nem látszódik rajta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.