14 hozzászólás a “Terminator: Dark Fate a felnőtteknek” bejegyzéshez

  1. Hey Caaaarl! Na nekem ez az előzetes tetszett! Az eddigiek nem igazán, de ebben látom a felnőtt poént, mint mondjuk egy Deadpoolban

  2. Eddig ez az előzetes tetszett legjobban, de ezekkel a szuperhős-verekedésekkel továbbra sem vagyok kibékülve.

  3. Csatlakozom a többiekhez, ez végre egy feszes, jól eltalált előzetes! Viszont akkor is gyengusznak tűnik, pont olyannak, mint az előző menet. Tim Miller nem győzött meg arról, hogy jó rendező, a Deadpool nem miatta volt siker, hanem a remek marketing és Ryan Reynolds tonnányi melója okán. Meglátjuk ezúttal mire képes, az előző Terminátor-részek direktorai mind szürke iparosok voltak (Cameron kivételével), jó lenne már egy karakán, határozott stílusú ember kezébe adni a franchiset és akkor megint egy erős film születhetne.

  4. Gyerekek ! Én azt nem értem, hogy miért nem csináltak egy olyan filmet, amilyen az igazi előzményeket mutatja be, és nem még 1x egy olyan alternatív verziót, ami a genesyshez hasonló x,y idővonallal foglalkozik…Értem én hogyha módosítunk az időutazás által, akkor módusul a story is, nade cameron lezárta a t2 öt azzal hogy sarah megöregedve csücsül a padon és nézi ahogy a felnőtt fia játszik a lányával…és pont. Megmentették a jövőt , és kész… Viszont az sokkal érdekesebb story lett volna nekem pl, ha azt mutatják be, ahogy a legelső szálaktól elkezdődött minden: ki volt az original karaktere a t800 nak meg hogyan is kezdődött a háború… stb…na mindegy…Megnézem a filmet mert nagy rajongója vagyok, de úgy állok hozzá, hogy ezt akkor se cameron csinálta, hiába bábáskodott felette…Ettől függetlenűl lehet még jó film viszont, ha még nem is az ahogy mi vártuk…meglátjuk…

  5. “sarah megöregedve csücsül a padon és nézi ahogy a felnőtt fia játszik a lányával…és pont.”

    Ja csak ez egy rendezői változat része, vagyis nem a kánon része. Az eredetiben félig meddig nyitva volt hagyva a történet, ami egy helyes döntés volt, mert különben Cameron az első két filmben felépített realizmusát hazutolja meg a másik befejezéssel. Időparadoxon ugyebár.

  6. @SZSZFilm

    Az egész Terminator egy baromi nagy időparadoxon. Visszaküldöd az apádat, aki felcsinálja az anyádat, hogy te megszülethess… :D :D És akkor tyúk vagy tojás…? Vagy netán viziló?
    Arról nem beszélve, hogy John Connor 10 évesen hackeli meg a bankautómatát 1994-ben, meg egy nála nehezebb crossmotorral menekül Los Angelesben. Ezt próbálta vmiképp korrigálni a T3 azzal, hogy a T2 történéseit nemes egyszerűséggel eltolta 3 évvel, mintha a T2 eleve 1997-ben az Ítélet Napja idején játszódott volna, pedig igen csak 3 évvel azt megelőzően. Főleg, hogy az eredeti timeline szerint Sarah-ék 1 hónapot kint baszkódtak a mexikói sivatagban mielőtt visszatértek, hogy lezúzzák a Cyberdint.

    Nemtom. Belőlem semmi érzelmet nem vált ki a T2-őt követő szerencsétlenkedés, teljesen külön tudom kezelni őket, bár azért a T5 eléggé agyzsibbasztó lett.

    Ezt kiváncsian várom. Amit szeretnék az egy jó film. NEM egy jó Terminator filmet akarok (ennyire azért nincsenek elszállt igényeim, meg elég nehéz lenne belőni a két darab jó után, amik között egyébként ég és föld a különbség), csak egy jó filmet.

  7. Imádom a Terminátort.
    Nekem a 4 is bejött, de leginkább azért, mert az már a gépek elleni háború idején játszódott.
    Szerintem méltatlanul alulértékelt darab az új filmekhez képest.
    Szeretném várni az új Terminatort, de semmi nem győzött meg arról hogy ez jo film lesz

  8. ez a trailer verge valoban berantja az embert. szerintem R rated filmeknel (bar ez nem az less vagy igen?) nem kene masfel percnel hosszabb trailer soha

    ezt az elozmeny dolgot nem ertem

    az aktualitasa a terminator filmeknek mindig a jovoben van joval elottuk, mindig az a tema hogy hogyan akadalyozzanak meg valamit ami meg ki sem alakult

    ennek mi lehetne meg az elozmenye? max annyi hogy mit csinalt Sarah Connor tinikent de az meg senkit nem erdekel :D

    szerintem az amber akirol majd arniet mintaztak meg meg sem szuletett amikor ezek a filmek vannak hanem majd a jovoben

    bar most meg tok elbizonytalandotam ezzel kapcsolatban :D nem vok nagy terminator fan (szerintem az elsot nem is lattam) de logikusnak tunik hogy majd akkor modelezznek gyilkosrobotot ha mar beindul ez a vilagleigazos buli

  9. “ez a trailer verge valoban berantja az embert. szerintem R rated filmeknel (bar ez nem az less vagy igen?) nem kene masfel percnel hosszabb trailer soha ”

    nem azért, de szerinted egy pg-13 filmhez miért vágnának R előzetest? Itthon amúgy 16-ot kapott, mint a Zombieland, biztos nincs benne meztelenség.

  10. 11. oszinten szolva evi max 4-5 filmet nezek meg, nem kovetem nyomon melyik milyen besorolast fog kapni, azert is irtam zarojelben mert fingom nincs hogy ez most pg13 less vagy r rated

    es mielott meg kialakulna: en ilyen teren mar nem merek epiteni egy trailerre mert mar azon se lennek meglepve ha egy r rated trailer utan egy pg 13 menne moziba …

  11. A hivatalos folytatás könyvtrilógia szerint (amit valószínűleg ez a film eltöröl) a T-800-ast egy Dietcrich nevű kiváló képességekkel megáldott titkosügynökről mintázták.
    Akcentusa pedig azért lett, mert a Skynetet még az elején egy osztrák tudós “nevelgette”, tanította, aki ráadásul rasszista is volt, amit beletáplált. Ebből is fakadhat a későbbi emberiség elleni gyűlölete.
    A könyvben a Skynet egy ember-gép hibrid csajt küld vissza az időben, aki beépül a Cyberdyne-hez, biztonsági főnök lesz, így tudja felügyelni, hogy a Skynet tutira kiépüljön. Az előzetesekben mutogatott csaj eléggé hasonlít rá, remélem, hogy a könyv vonalán indulnak el, bár akkor Svarci nem gép lenne. Meglátjuk, mindenesetre a könyveket érdemes elolvasni, jól összehozza a sztorit :D

  12. Sawyer:
    “Az előzetesekben mutogatott csaj eléggé hasonlít rá, remélem, hogy a könyv vonalán indulnak el, bár akkor Svarci nem gép lenne.”

    A lehetőség meg van rá, ha a készítők meg merik azt a bizonyos fordulatot lépni. Az egyik előzetesben (feltehetőleg) a végős összecsapás előtt a főhősöket üldöző gép megkérdezi tőlük, hogy miért védelmezik a mexikói lányt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.