Robert Zemeckis kezébe kerülhet Pinocchio

Ugye nem csak a sötét hangulatú változat készül(t) az életre kelő fa-fiúról, hanem a Disney vele is folytatja a meséinek az élőszereplős feldolgozását. Egy ideig az volt a pletyka, hogy a Paddington filmekért felelős Paul King rendezi, de a Variety szerint ez már rég elúszott, és jelenleg Zemeckis-sel tárgyalnak.

Ugye a rendező odavan a performance capture-ért, tőle jött a Beowulf és a Polar Express (de régen a Back To The Future és a Forrest Gump is), szóval ilyesmi lehet itt is a terv.

Szereplőgárdáról jelenleg még nincs szó. Egy ideig Tom Hanks neve is kötődött a projekthez, de már ő is lelépett korábban.

human
írta
2019. 10. 19. 12:01
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Robert Zemeckis kezébe kerülhet Pinocchio” bejegyzéshez

  1. egy idoben erre is emlegettek RDJ-t mint Dzsepetto (nem er annyit a tema hogy rakeressek hogy irjak a nevet :D )

  2. Tartja magát az öreg, de csak jó volna egy BTTF folytatás. Persze minden, amit neki köszönhetünk jöhet. :)

  3. BTTF folytatás? Hogy azt is megalázzák? Az a 3 film úgy tökéletes ahogy van, remélem soha a büdös életbe nem lesz se folytatása, se rebootja, se semmije.

  4. Maga Zemeckis nyilatkozta, hogy amíg ő él, addig nem hagyja, hogy bárki rebbotolja/folytassa/megerőszakolja a BTTF-et… Szerencsére. Ennyiben még megmaradt a józan esze. A közelmúlt filmjeiről, amiket ő rendezett, inkább ne essen most szó…

  5. Pedig a BTTF-ben van annyi szufla, hogy egy egész univerzumot rittyentsenek köré. Sokkal értelmesebb lenne, mint ezek a Disney-vackok, amiket gyűlölök. Egy csomó történetet kiheréltek, ahogy a Pinokkiót is.

  6. milyen univerzumot, jó isten. fiatal tinilány megtalálja a fluxuskondenzátor darabjait, és felfedezi a múltat meg a jövőt, miközben rájön, hogy a világ nem fekete-fehér és a végén a Doki meg Marty is beugrik cameózni fél mondatot. kulcsfogalmak: PC, a lányok is érnek annyit, mint a fiúk, kulturális diverzitás, környezetvédelem, a család fontos.

    de jó lenne!

  7. Képzeld el, amikor a pc lányok visszamennek az időben, és szembesülnek vele, hogy milyen rosszul bántak régen a nőkkel! Ó te jó ég!

  8. Dehát kismillió élőszereplős Pinokkió film van már így is. Minek ez? Akkor ez most a rajzfilm teljes átültetése lenne vagy miben lenne ez más? Az új Oroszlánkirály sem mondott semmivel többet, mint a régi rajzolt változat.

  9. KicsiSaguaro, ne gyorsulj 100on, természetesen maga Robert Zemeckis kezéből szeretnék folytatást látni, de MÁS szereplőkkel.

    Bizony van benne potenciál! A szuperhős filmekből, amelyeket kezdetben nagyon szerettem kezdek besokallni, ahogy a rebootokból is általában, de ez közhely mostanában.

    Maga a feeling, ami hiányzik, amit a film akkor adni tudott és ezt bizony Zemeckis bácsinak köszönhetjük és az ő kiváltsága lenne feléleszteni is. Értem én, hogy élete fő műve és a csúcson kell abbahagyni, de üde színfolt lenne a mostani felhozatalon és retro feeling a rajongóknak. Elég szomorú, hogy a Ready player one volt az egyetlen, ami utalt rá, ill. magára a feel good korszakra.

    De ugyanilyen film a 3. típusú találkozások is, amit nem rebootolni kéne meg lemásolni, hanem magát a műfajt kellene újra éleszteni, ha már az Arrival ennyire félrement. Egyszerűen nem készül normális ufo-s film sem. Csak olyanok, amiben jönnek, látnak és rombolnak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.